Općenito > Generalno o skuterima

Sprint Eagle!

<< < (7/10) > >>

luna500rr:

--- Citat: MaXoVaC - 28 Lipanj, 2010, 16:48:24 ---doro Marko sta se odma palis  ;D
ja kazem stanu serijala luna i serijala eagle na crtu....i icice isto kad na eagle-a sjedu 2 osobe....ima bas malu krajnju to jest....drug je stavio TT na njega...i ne ide nesto mnogo bolje(znaci auspuh nije toliko los kao kod ostalih kineza)!
luna ga po pravcu ostavlja sa dvoicom...ali dok se zaleti  ;D
posto eagle ubrzava cini mi se ko malaguti f12 ac...a kranja mu je nesto manja!

--- Kraj citata ---

Sad sam se pun k raspisao al sam izbrisao pa cu ti skratit, svaki ustelan kinez ide ko svaki drugi ac, clan strat ima elysea, ide 80 po satu, serijska luna clana luna96 ga je ostavila u ubrzanju startu i krajnjoj, samo rolice druge, ociscen auspuh i ustelan karb, upitaj nekoga kako ide pug ac u odnosu na minarelli ac pa se cudi :hello:

MaXoVaC:

--- Citat: luna500rr - 28 Lipanj, 2010, 18:57:01 ---Sad sam se pun k raspisao al sam izbrisao pa cu ti skratit, svaki ustelan kinez ide ko svaki drugi ac, clan strat ima elysea, ide 80 po satu, serijska luna clana luna96 ga je ostavila u ubrzanju startu i krajnjoj, samo rolice druge, ociscen auspuh i ustelan karb, upitaj nekoga kako ide pug ac u odnosu na minarelli ac pa se cudi :hello:

--- Kraj citata ---
hehe...ok....shvatio sam!

animatrix:
taj tvoj kolega nije dobro ustimao motor.. sa tt-om bi trebao ici bolje od serijale piaggia, barem do 65

MaXoVaC:

--- Citat: animatrix - 28 Lipanj, 2010, 23:27:03 ---taj tvoj kolega nije dobro ustimao motor.. sa tt-om bi trebao ici bolje od serijale piaggia, barem do 65

--- Kraj citata ---
do nekih 50-55 je i brzi od serijale piaggia...ali je seriski do 50 ubrzavao skoro kao piaggio malo sporije... :headbang:

animatrix:
nesto nabudjeno hehe
moj serijski je bio mrtav, isao ko baotian, znalo se dogadjat da me frend sa botom dere i u maksimalnoj brzini.. sramota... otkako sam cilindar sredio i stavio auspuh, sad mi kitani boto moze cuclati :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju