Općenito > Generalno o skuterima
Sprint Eagle!
animatrix:
znaci da taj eagle ide 59? pa rolice su razlicite tezine i zato ide bolje... velike mi kemije u pm
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 28 Lipanj, 2010, 13:44:57 ---Ne mislio sam na ubrzanje....eagle ubrzava sa 2 osobe na njemu kao luna sa 1 osobom.....i uzbrdo je tako.... :)
a luna ima vecu krajnju nekih 6 kmh... :toothy10:
--- Kraj citata ---
Jednako ubrzavaju vision 1 i eagle, vision 2 i ove nove su dosta sporije :dontknow:
Evo pede desire:
Na snimci je s el blokadom a vidi se da je dosta startna za kineza, isto tako ide i luna vision 1 bez blokada u spuhu jos je jaca u krajnjoj dosta
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 28 Lipanj, 2010, 16:12:22 ---Jednako ubrzavaju vision 1 i eagle, vision 2 i ove nove su dosta sporije :dontknow:
Evo pede desire:
Na snimci je s el blokadom a vidi se da je dosta startna za kineza, isto tako ide i luna vision 1 bez blokada u spuhu jos je jaca u krajnjoj dosta
--- Kraj citata ---
vision 1 nisam probo tak da ne znam! ;D
animatrix....covjece neces da skontas....jaci je eagle i gotovo...nije do rolica ni do cega...jaci je i kraj...
luna500rr:
--- Citat: MaXoVaC - 28 Lipanj, 2010, 16:15:26 ---vision 1 nisam probo tak da ne znam! ;D
animatrix....covjece neces da skontas....jaci je eagle i gotovo...nije do rolica ni do cega...jaci je i kraj...
--- Kraj citata ---
Do prjenosa i auspuha, ima dobre pregrade, ne katalizator, bas pregrade pa ima dosta snage na niskim okretajima, zato potegne bolje u brjeg od lune, kad im zamjenis topove brza je luna a peda nemoze jedva 60, skombinirao sam sve moguce kombinacije, da bi eagle s dvojicom bio brzi treba stavit kit i promjenit auspuh, a luna ce ga po pravcu i s dvojicom ostavit, ako neznate ustelat motor ko vam je kriv a govorit o necemu sto neznas... :hmh:
Animatrix se ne konta njegov serijski je bio sporiji od batine devetke :toothy11:
MaXoVaC:
--- Citat: luna500rr - 28 Lipanj, 2010, 16:19:41 ---Do prjenosa i auspuha, ima dobre pregrade, ne katalizator, bas pregrade pa ima dosta snage na niskim okretajima, zato potegne bolje u brjeg od lune, kad im zamjenis topove brza je luna a peda nemoze jedva 60, skombinirao sam sve moguce kombinacije, da bi eagle s dvojicom bio brzi treba stavit kit i promjenit auspuh, a luna ce ga po pravcu i s dvojicom ostavit, ako neznate ustelat motor ko vam je kriv a govorit o necemu sto neznas... :hmh:
Animatrix se ne konta njegov serijski je bio sporiji od batine devetke :toothy11:
--- Kraj citata ---
doro Marko sta se odma palis ;D
ja kazem stanu serijala luna i serijala eagle na crtu....i icice isto kad na eagle-a sjedu 2 osobe....ima bas malu krajnju to jest....drug je stavio TT na njega...i ne ide nesto mnogo bolje(znaci auspuh nije toliko los kao kod ostalih kineza)!
luna ga po pravcu ostavlja sa dvoicom...ali dok se zaleti ;D
posto eagle ubrzava cini mi se ko malaguti f12 ac...a kranja mu je nesto manja!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju