Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (10/11) > >>

sladjan94:
Ne znam bas sta pojedini clanovi bas zele da kazu ali ovo je postalo kao neka prepirka!Jedni hvale sf-a a drugi hvale jet a treci yamahu!Sad da peugeot ne valja nije tacno valja!Valja i jet mada nisam cuo bar kod mene da se neko sa njim pohvalio bas!Licno sfa vozim u redu je sve ali samo mrzim kad neko nesto lupi sto nema veze sa vezom a mozda nikad sjeo na motor nije bar takav dojam imam!Ali sve je stvar ukusa i misljenja!Poz :hello:

Gelipterina:
Imam Jet Forcea vec 2 godine. I iako ima nekih mana, kupio bih ga ponovo. U 6000km, mi se  raspala ona cijev sta dovodi zrak u katalizator, posto je gumena. Al, sam stavio rezonantni auspuh, pa me to vise ne brine.

Originalni karburator je...ne bas dobar.  :) Od kad sam stavio polovnog dellorta 17,5 preporodio sam se. Potrosnja mi je malo pala, uz puno bolji odaziv na gas. Serijski ima prejaku smjesu na srednjem gasu (nakon sta se stavi veca dizna radi reze, pa puno trokira dok je hladan), a nemoze se micat igla. Nit se moze stelat smjesa na leru. Nit su dizne lako dobavljive, trebao sam potegnut na ebay.

Skuter je veci, tezi od prosjeka, tako da kao serijski mozda nije najkonkurentniji u ubrzanju, ali uz par modifikacija ide fino.

Najveca mana u usporedbi sa Talijanima se po meni pokazala u obliku poteskoca kod nabavke rezervnih, ili tuning djelova. Kod nas ih nema ili ako i da, onda su cjene nerealno visoke. Tako da za sve, odmah idem gledat preko grane. Srecom sad postoji internet, pa ti sve dodje na kucnu adresu.

pitaNS:
ja sam ga imao 4 godine u kojih sam prešao nekih 15.000 km-a bez ijedne velike greške...Služio me je besprekorno!!! Ovo za tuning delove kao i druge delove se slažem s gelipterinom, em ih je manje nego za nekog talijana em su skuplji....

Što se tiče udobnosti u vožnji, kao i o kočnicama Jet-force je daleko ispred svojih konkurenata...

Maurini-Tuning:
Jet forca nisam vozio,ali mi je lijep... Masine sa direktnim ubrizgavanjima ti bas nisu pouzdane za neko tuniranje...Po meni je SF2 dobar motor,ne slusaj one price po forumima,Pezo ovo ono...To je dobar motor i ide bez problema,sa normalnim odrzavanjem kao kod vecine 50ccm skutera... :icon_thumright: Ima mi ga susjed i ima dosta kilometara,ali se vozi samo ljeti...Motor je sto se tice masine kao prvoga dana,a plastike nisu nigdje puknute,samo neke imaju manje ogrebotine...Ali to je sve normalno...

Imao sam i ja SF-a,ali jedinicu...Mogu se dobro natunirat',jedino su Pezo skuteri malo sporiji od talijana,ali zanemarivo... :)
Sto se SF-ove vozljivosti tice,treba se naviknuti malo na mono vilicu,ali kad se odradi jedan krug sa motorom sve to dođe na svoje,udoban je i lijep...A ovo na prijasnjim stranicama o mono vilici,nije istina da ona ne valja...Da ne valja ne bi je koristio motor od 150-160ks Britten V1000 koji je prestizao Ducatije i vozio na TT-u, Isle of Man :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: Maurini-Tuning - 16 Siječanj, 2013, 15:17:48 ---Masine sa direktnim ubrizgavanjima ti bas nisu pouzdane za neko tuniranje..

--- Kraj citata ---
Gori si nego runner...Do kad mislite pisat pi*darije po forumu?
Znači ti smatras da znas bolje nastelat karb nego tim inženjera u Malossiju zna napravit komp sa mapom ubrizgavanja za njihov cilindar?
Uz sve to da još i imas manju potrošnju?

U izbor skutera ne ulazim,jeta nikad nisam vozil,al ok mi izgleda...
Sf-a sam vozil, nije mi se dopal...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju