Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (9/11) > >>

boleee:
a STAS :) ;D

Joker2206:
On se dvoumi između Peugeota i Peugeota , a ja sam se dvoumio između Peugeota i Yamahe ! Koja dilema. Peugeot mi je bio ljepši (Jet Force) i udobniji...ali kvaliteta mi je bila nepoznata i uzeo sam Yamahu.

Da se dvoumim između Peugeota i Peugeota , uzeo bih Peugeota. Haha...Ali Jet Force definitivno.

Scooter:
Peugeot Jet Force je 10 puta bolji....bolje ubrizgavanje (direktno), više snage, ljepši izgled, kvalitetniji, bolje kočnice, bolji okvir (kod jet forca dvostruke alminijske grede a kod speedfighta cijevasti), a i stabilniji je na cesti...Jet Force 100%  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

boleee:

--- Citat: Scooter - 31 Svibanj, 2009, 09:35:40 ---Peugeot Jet Force je 10 puta bolji....bolje ubrizgavanje (direktno), više snage, ljepši izgled, kvalitetniji, bolje kočnice, bolji okvir (kod jet forca dvostruke alminijske grede a kod speedfighta cijevasti), a i stabilniji je na cesti...Jet Force 100%  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Bolje ubrizgavanje (DIREKTNO) :D:D:D

ima ces ti DIREKTAN kvar na motoru ;)

marko1990:

--- Citat: boleee - 31 Svibanj, 2009, 11:25:57 ---Bolje ubrizgavanje (DIREKTNO) :D:D:D

ima ces ti DIREKTAN kvar na motoru ;)

--- Kraj citata ---

tocno to....a gle tipa...bolje ubrizgavanje!!!hehehehehe,ja nisam cuo za sf2 sa direktnim ubrizgavanjem...isuse koji lik!!! :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju