Općenito > Generalno o skuterima
speedfight 2 ili jet force
boleee:
a STAS :) ;D
Joker2206:
On se dvoumi između Peugeota i Peugeota , a ja sam se dvoumio između Peugeota i Yamahe ! Koja dilema. Peugeot mi je bio ljepši (Jet Force) i udobniji...ali kvaliteta mi je bila nepoznata i uzeo sam Yamahu.
Da se dvoumim između Peugeota i Peugeota , uzeo bih Peugeota. Haha...Ali Jet Force definitivno.
Scooter:
Peugeot Jet Force je 10 puta bolji....bolje ubrizgavanje (direktno), više snage, ljepši izgled, kvalitetniji, bolje kočnice, bolji okvir (kod jet forca dvostruke alminijske grede a kod speedfighta cijevasti), a i stabilniji je na cesti...Jet Force 100% :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
boleee:
--- Citat: Scooter - 31 Svibanj, 2009, 09:35:40 ---Peugeot Jet Force je 10 puta bolji....bolje ubrizgavanje (direktno), više snage, ljepši izgled, kvalitetniji, bolje kočnice, bolji okvir (kod jet forca dvostruke alminijske grede a kod speedfighta cijevasti), a i stabilniji je na cesti...Jet Force 100% :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bolje ubrizgavanje (DIREKTNO) :D:D:D
ima ces ti DIREKTAN kvar na motoru ;)
marko1990:
--- Citat: boleee - 31 Svibanj, 2009, 11:25:57 ---Bolje ubrizgavanje (DIREKTNO) :D:D:D
ima ces ti DIREKTAN kvar na motoru ;)
--- Kraj citata ---
tocno to....a gle tipa...bolje ubrizgavanje!!!hehehehehe,ja nisam cuo za sf2 sa direktnim ubrizgavanjem...isuse koji lik!!! :binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju