Općenito > Generalno o skuterima

speedfight 2 ili jet force

<< < (3/11) > >>

Drnda:
meni nikada ta vilica ni najmanji problem nije zadala, jedino je skuter kruci, i lakse ulazim u zavoj nego sa obicnom  :dontknow:
a stuntano je sa njime i sve.. ali ni k od krivljenja ikakve vrste

doritos:
ekipa ne uopce ne kuzi da mono vilica je prejebena stvar na skuterima...

ja sam imao jetforce tsdi sa abs sustavom i imao 3 kociona celjusti, s ljevom polugom bremzas i prednjom i zadnjom skupa a desnom samo zadnjom sto je mrak, rjetko ko je to probao :icon_thumright:

tsdi mi je cist malo problema zadao samo zimi jer je brijem znala vlaga znala uc u maksu malo pa je trokirao al sve 5 sto se tice voznje i ovjesa, jedan od najboljih koji sam vozio :icon_thumright:

ako biras izmedju speed2 i jet force c-tech koji je meni prekrasan i jaako ljep onda ti toplo preporucam JET FORCE C-TECH  :glasses9:  speedfighta vidis svaki dan na milione a jet rjetko :icon_thumright:

marko1990:

--- Citat: doritos - 07 Svibanj, 2009, 19:48:15 ---ekipa ne uopce ne kuzi da mono vilica je prejebena stvar na skuterima...

--- Kraj citata ---

da s tim se potpuno slazem,a nemoze nekog govorit da ne valja ako nije probao!!!

Drnda:
evo bas kada govore za tu vilu , neka procitaju moto puls za travanj 2009 pa nek vide kako je nahvaljena i da je cak bolja u dosta stvari od obicne...

ermin_rox:
ako mono vilica ne valja, sto ljudi voze trke sa njom??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju