Općenito > Generalno o skuterima
speedfight 2 ili jet force
smmania:
ni jedan ni drugi mi ne sjedaju srcu iako sam imo speedšita 2 i bio sam full zadovoljan,ne svidaju mi se samo zato jer ima malo dijelova za njih a i ono sta ima je precijenjeno preporucam nekog talijana kazem samo radi dijelova peace pug lovers :icon_thumright:
Drnda:
ajnspric nevalja, jedino ako je potpuna serijala ide, ali jede svjecke i trokira redovno, karb model je ok , dobar polozaj, lijep izgled, kocnice ok, ide ok mislim na jet force
imam sf2 i mogu sve pozitivno reci o njemu, masina nikada problema nije pravila do sada uza svu torturu, jedino je dosta kruci od JF-a, ali zato ide bolje u krivini, laganiji je i po meni brzi, dok prednja vilica na sf-u zahtjeva navikavanje, iako skoro isti k. kao i obicna, iako mi je sada draza ova jednostruka vila nego standardna...
boleee:
Kakav crni ajnpsric bjezi od toga ko djavo od krsta
po meni je Jet C Touch nest tako , bolji jer ima karb i nekvari se ko ovi jetovi koji imaju ainspric,speedfight2 je takodjer dobar motor pohvale idu i na njegov racun
po meni od peugot motora uzo bi samo Jet Force Compressor , jedini motor na svjetu sa turbokompresorom :) 21 konj :icon_biggrin:
motov3x:
a ma nemojte mi reći da je jet force pur jet, to je meni lose!!!
pitaNS:
Jet force dir ubrizgavanje je los...oznaka mu je tsdi....C-tech je karb verzija i ja ga vec vozim 3 godine bez problema...
Speedfight je klasika, ok motor, laksi je mnogo, jedino ta vilica sto svi kazu da je problem...
moja preporuka Jet force c-tech... ako mora biti Peugeot!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju