Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
zvonkec92:
To bi za sebe uzeo ili za nekog drugog pitas? Pa kolko sam ja upoznat masinice su skroz oke, rade dosta kilometara jedino neznam koji je interval za zamjenu faznog lanca...
mic:
Gledao sam za sebe da se poslužim s njim za do posla i nazad. Inače je to skuterić od frenda, vozio sam se i ja dosta na motoriću tom dok smo bili mlađi. Svidjelo mi se to što je jako udoban (barem meni) i što malo troši. Estetski nije u vrhunskom stanju ali što se mehanike tiče dosta je utegnut skuter, tj bio je utegnut kad sam ga zadnji put vozio prije 3-4 godine. Jedino što je nenormalno spor - sjećam se da mu je jedan čak dosta dobar skuter majstor odradio servis taman prije nego što se prestao voziti i mislim da je stavljen neki zamjenski remen ako me sjećanje dobro služi. Po satu ne ide preko 60-65 po ravnom. Sad mu stoji već neko vrijeme u garaži - ima prst prašine na njemu i ne pali trenutno. Spomenuo je da bi ga prodao za nekih 2000kn.
challenbeen:
Vozio sam ga godinama kao klinac, baš model iz 2007 godine. Plastike i nisu nešto prekvalitetne što i sam znaš, a uspio sam ga uništiti tek kad nisam promjenio ulje 12.000 km. dva jarana svak 100 kila u to vrijeme, išao sam od Paga do Zadra, pa do Posedarja a da ne kažem svako malo na Zrće sa njime. Ako je održavan i ispravan, proći će dosta kilometara. Mislim da mu je i potrošnja 2,5 litara ako je dobro uštelan.
BTW, Zip100 mašina je identična 50cc samo ima neke stvari veće... 2013 sam bio swapao u servisu i tako ga prodao ... :toothy3:
Poggiali:
kad ste kod zipa, meni se najvise svidja sp2, kojeg je nemoguce naci original, jer trend sa trkama sve unisti :(
al me zanima kak je po gradu sa tim maleckim kotacima, ono tracnice od tramvaja ne prave problem?
bilo bi kul nac 125cc 4t :)
dario007:
Bas neki dan kupio jednog,fora je samo je kriminalno spor.Ovaj ima 29tkm i ne pokazuje neke znakove umora.Odrađen servis,stelanje ventila,novi aku...regan do 26.8
Trenutno je u oglasu za 3200kn,ako te interesira javi se...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju