Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
Vodena Pumpa:
Zašto starog.
aragonY:
Zato sto su ti novi 50cc agregati toliko priguseni da je to bukvalno smrt na cesti.
Iako ces mozda reci pa ne treba to meni za trke, ja hocu laganu voznju i tako to... voznja prometalom cija max brzina ne prelazi 50-60kmh po bilo kakvoj magistrali je trazenje problema jer vrlo dobro znamo da se na nasim saobracajnicama vozi preko te brzine i da razumijevanja za sporr skutere nema, kako od auta tako i kamiona. Pa kad te pocnu svi obilaziti i smetas po putu zapitas se sto ti je ovo trebalo u zivotu. Pogotovo kada te kamion krene preticati pa samo gledas kad ce te prikolica mahnuti u kanal, on ode dalje a ti ostani lezati pored puta..
PchelaUbica:
E upravo zato. A kad ces htjet skinut blokade i onda ces dat love po ovlastenima i opet neces dobit to sto mozes dobit s ovima par godina starijima koji nisu tolko zaguseni
stipe:
--- Citat: Vodena Pumpa - 17 Svibanj, 2020, 16:29:20 ---Zašto starog.
--- Kraj citata ---
--- Citat: Vodena Pumpa - 17 Svibanj, 2020, 12:27:37 ---Uzeo bih ga za odlazak u ribolov i po gradu.
--- Kraj citata ---
sam sebi si odgovorio... dati toliko love za nesto sto ces malo voziti nema smisla. radije nesto staro par godina...
Big D:
Ovi su 2014. godište nikad, pa ni onda..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju