Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
Tomi_ZG:
--- Citat: Oliverxxx - 10 Srpanj, 2019, 13:42:47 ---Zavisi kojeg kineza...kako naletiš,pisao sam prije par dana o jednoj Luni koja nije ni pipnuta u zadnjh 6-7 godina i natukla bez ikakvog servisa 20600 km.Znam skuter i znam čovjeka i stvarno je istina.
--- Kraj citata ---
Jednostavna je to mašina,toliko istrpi al onda kad stane to bude najčešće totalni raspad,onda vlasniku jebaču za kunu dođe sve na naplatu
ivano_007:
Ista stvar s mojim Baotianom. Prešao 20t km, ništa nije dirano. Al tad kad se počeo kvarit, bolje da sam ga u smeće bacio, bio je totalni raspad svega.
--- Citat: brisel - 09 Srpanj, 2019, 21:31:38 ---Mnogo lepo izgleda, šta je Luna? Proizvođač delova, mašine? Koliko max da dam ako uzimam...
--- Kraj citata ---
Luna je model skutera (Kinez) sa "provjerenom" mašinom i pristupačnom nabavkom svih dijelova :icon_thumright: na Lunu je kolega zalijepio link oglasa s njuškala. Ako taj tvoj Spidi ima istu mašinu kao i Luna, onda je okej skuter.
Oliverxxx:
Mašina je identična kao i rama...
balki:
Corector:
Mjuza nabrijava, detalji takodjer, kao i kurenje gume. Ali covjek u kombinezonu koji sjedi kao na wc skoljki je smijeh, jos je dragster ogoljen pa to izgleda jos smjesnije, u zavoje prolazi kao peza ac pod 80°
Steta sto ga nije provozao na balkanski, da to malo zalamata i tako to.
Eto, moj dojam, ostao mrtav ladan :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju