Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (36/54) > >>

SF2 Freak:
Daj bjezi od tih kiteva i gluposti. Skuter 70cc kupujes samo od nekoga poznatoga u koga imas povjerenje da je sve 120% ispravno. INace ako je kit stavio na serijsku radilicu sa 10 bolcnom to nece dugo.

Tomi_ZG:
Koliki ti je budžet?
Po meni,ak znaš šarafit,uzmi neki skuter za 2500-3000kn samo da je ravan i da su plastike čitave i za još 3000-3500kn ga mehanički dovedi u red,to je puno bolja opcija nego kupnja skutera za 6000kn koji je ušminkani grob

road_runner:
Pa tak negdje, 5-6 iljadica. Eventualno 7 da izgleda kak se spada. Naletio sam jednom na srku za malo forade ali je otisla isti dan dok sam se premisljal. No nije problem ni pricekati jos tjedan-dva.

Bajk sam njuskal godinu i pol dok nije uletila prilika.  :icon_biggrin:

Ma i mislim si tak za nakitanog samo mi je trebala potvrda

Tomi_ZG:
Ma i ti skuteri za 7000kn su većinom svakakvi,super izgledaju izvana al kad kreneš šarafit sve bude izmesareno,napraviš po mome,za ostatak para kupiš nove gume,disk pločice,remen,rolice,klizače,federe,lagere na radilici,semeringe,karike,vodenu... i onda znaš na čemu se voziš

dino73n:
Imao sam, par slucajeva na pia agregatima sa 30ak hiljada na satu da su radilice otisle od strane variomata. Sve si mislim sad cu staviti nove lagere i rijesiti luftove kad otvorim masinu a ono radilica sjebana. Osovina se stanjila i dobilo luft. Pa dobro gledajte na to kod tih sa 30+ hiljada na satu.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju