Ostalo > Foto, video, music...
star trek - idemo ?
speed:
--- Citat: eladio - 05 Svibanj, 2009, 22:26:07 ---ah doma, nije to TO :redface: :toothy11:
--- Kraj citata ---
gle da dodjem u zg i cinestar potrosim vise nego da se strpim tjedan dana do dvd-a,jos ekipu nadjem s foruma i zalomimo se :laughing7:
Pupo:
--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2009, 19:29:03 ---gle da dodjem u zg i cinestar potrosim vise nego da se strpim tjedan dana do dvd-a,jos ekipu nadjem s foruma i zalomimo se :laughing7:
--- Kraj citata ---
ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D
eladio:
--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 09:54:49 ---ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D
--- Kraj citata ---
..onda se javi , ja sam cesti gost u cinestaru N.Zg. :laughing7:
Pupo:
--- Citat: eladio - 07 Svibanj, 2009, 10:26:21 ---..onda se javi , ja sam cesti gost u cinestaru N.Zg. :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jedino ako si bolja zamjena za curu :D
Ako bude prilike javim se...
speed:
--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 09:54:49 ---ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D
--- Kraj citata ---
uzitak je daleko veci jer sam bio,drugo da sam u zg pa da usput odgledam,a mozda se i zaletim,budem vidio jos :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju