Ostalo > Foto, video, music...

star trek - idemo ?

<< < (2/4) > >>

speed:

--- Citat: eladio - 05 Svibanj, 2009, 22:26:07 ---ah doma, nije to TO  :redface: :toothy11:

--- Kraj citata ---
gle da dodjem u zg i cinestar potrosim vise nego da se strpim tjedan dana do dvd-a,jos ekipu nadjem s foruma i zalomimo se :laughing7:

Pupo:

--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2009, 19:29:03 ---gle da dodjem u zg i cinestar potrosim vise nego da se strpim tjedan dana do dvd-a,jos ekipu nadjem s foruma i zalomimo se :laughing7:

--- Kraj citata ---

ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D

eladio:

--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 09:54:49 ---ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D

--- Kraj citata ---

..onda se javi , ja sam cesti gost u cinestaru N.Zg.  :laughing7:

Pupo:

--- Citat: eladio - 07 Svibanj, 2009, 10:26:21 ---..onda se javi , ja sam cesti gost u cinestaru N.Zg.  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jedino ako si bolja zamjena za curu :D

Ako bude prilike javim se...

speed:

--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 09:54:49 ---ako nisi bio u cinestaru nemožeš znati, tj. nemožeš usporediti gledanje kod kuće i gledanje u cinestaru. Osjećaj nije ni približno isti. Ja bih se rado spustio do Zagreba ali imam obaveze na faksu, ali za desetak dana dolazim u ZG i jedina misija je Cinestar :D

--- Kraj citata ---
uzitak je daleko veci jer sam bio,drugo da sam u zg pa da usput odgledam,a mozda se i zaletim,budem vidio jos :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju