Ostalo > Foto, video, music...

star trek - idemo ?

<< < (3/4) > >>

eladio:

--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 10:32:50 ---Jedino ako si bolja zamjena za curu :D

Ako bude prilike javim se...

--- Kraj citata ---

..ja zenu ne vodim u kino... ona se ne ufura kao ja  , u kino idem sam, prvi redovi su u igri, cola, kokice  :glasses9: i sl  :weed:

..ona bi gledala neke bljuzge, u dvosjedu, ili zadnji red, a jebhes to onda   :sad3:  :toothy3: :toothy11:

Pupo:

--- Citat: eladio - 07 Svibanj, 2009, 15:16:48 ---..ja zenu ne vodim u kino... ona se ne ufura kao ja  , u kino idem sam, prvi redovi su u igri, cola, kokice  :glasses9: i sl  :weed:

..ona bi gledala neke bljuzge, u dvosjedu, ili zadnji red, a jebhes to onda   :sad3:  :toothy3: :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ja nevolim prve redove, nemogu povatat cijelo platno pa stalno moram glavom lijevo desno. Ako mogu birat onda makar sredina i prema nazad :D  Inače, prekjuče je bio star trek na skrivenoj premjeri pa su sretnici mogli već pogledati film :D

eladio:
upravo sam pogledao film u kinu,

svakako preporuka!!!

Pupo:
Pogledao danas, iako ne u kinu  :icon_biggrin: Prvi dojam je da moram pogledati još koji put :D

replcnt:
jao, evo upravo stigo iz zadra iz cinestara, gledo, inaće sam trekiee, fiiiilm je melem za oći, čitavo vrijeme sam razmišljo ajme majko da bar traje do 7 ujutro nebi mi dosadio, jednu jedinu greškicu sam našo preko koje jednostavno nemogu preć, na početku kad romulanci dođu kad pucaju na enterprise čuju se eksplozije u svemiru i to, a ostalo je sve superkul, film godine

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju