Tehnički kutak > Tuning skutera

Električna blokada u Osijeku .gdje ? koliko para ?

<< < (4/4)

VoRdA_NRG_MC3:
pa kad si suvozac na motoru ako nosis kacigu nosi i osobnu sa sobom, jer mozes dobit neku kaznu ako nemas osobnu..

Pupo:

--- Citat: gumy - 06 Svibanj, 2009, 11:29:54 ---ako želiš mehaničku, i skuter ti je na minareliju onda dođi do mene i rješimo...

inače, ako ideš na vanredni tehnički elektronska blokada ti ne prolazi.. zato jer su idioti i neće te pustiti dok ju ne nađu i odspoje..

--- Kraj citata ---

U pravilu, nebi trebalo imat veze kakva je blokada, mehanička ili elektronska. Bitno je da služi svrsi, samo nebi trebala imati prekidač :D Iako sam mišljenja da ako imalo paziš nećeš nikad imati probema s blokadom te da će ti ići raskopavat skuter da skinu elektronsku blokadu. Na kraju krajeva kako mogu znati kakvu imaš, osim ako nisi išao stoju pa te uhvatili.

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 07 Svibanj, 2009, 15:28:17 ---pa kad si suvozac na motoru ako nosis kacigu nosi i osobnu sa sobom, jer mozes dobit neku kaznu ako nemas osobnu..

--- Kraj citata ---

Kaznu za neimanje/nenošenje osobne možeš uvijek dobiti, nevezano za vožnju skuterom.

gumy:
pa sve je to istina, al moš ga jebat, znam više dečkiju kojima su ju odspojili..

gazimestanivoje:
Jebeni Osijek još je uvijek ko u Beirutu!!!
Uvjeren sam da je tamo najgora murija u državi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju