Tehnički kutak > Tuning skutera

Električna blokada u Osijeku .gdje ? koliko para ?

<< < (3/4) > >>

Aleks:
Evo ja danas prosao tehnicki, 2 kondenzatora spojena serijski od 4.7 uF, na valjcima nagurao 49 km/h.  :laughing7:

Nego, kaze mi tip, hmm vidim auspuh je malo jači (leo TT ), ako te pitaju, reci da si dosao s originalnim auspuhom.  :drunken_smilie:

Sad neznam, kakve to veze ima?

zolla:
evo danas mi Laki napravio na prekidač ..sve 5 ..preporučam ga svima ,možeš svašta vidit ,naučit i provozat..8) sutra ujutro idem na tehnički pa javim kako je prošlo 

zolla:
prošo tehnički bez problema 42,8 km/h max brzina  :toothy9: ...i opet me isti murjaci zaustave zbog kojih sam i išao al sva sreća taman podigao tablicu al je nisam stavio i pustili me odma..nažalost frend kojeg sam vozio nije imao kacigu pa je dobio lagano 1000kn kao i drugi frend zbog kojeg sam išao na tehnički prije 2 dana ..haha vožnja od 1000kn ..ima neko zainteresiran da ga provozam ??uvjet -nesmje nosit kacigu  :laughing7:

Aleks:
Znaci ako suvozac nema kacigu, njega se globi, a ne vozača? Kul, ja sam uvijek mislio da se vozaču daje kazna.

Adler:

--- Citat: Aleks - 07 Svibanj, 2009, 12:37:14 ---Znaci ako suvozac nema kacigu, njega se globi, a ne vozača? Kul, ja sam uvijek mislio da se vozaču daje kazna.

--- Kraj citata ---

Je prije ali po novome ne. Ako si suvozac u autu i nisi se veza tebi ide globa a ne vozacu :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju