Tehnički kutak > Manuali i priručnici

Nacrti auspuha

<< < (7/13) > >>

zoki_NRG:
di ima kupit roost auspuhe, kad ih svi hvale

igor.sb:

--- Citat: zoki_NRG - 27 Travanj, 2008, 23:23:31 ---di ima kupit roost auspuhe, kad ih svi hvale

--- Kraj citata ---

za cega za serijalu?

roost je slovenac, mozes samo njega zvat i od njega i kupiti, ili polovne  :toothy11:

i to su high end spuhovi  :icon_thumright:

..::IVKULJA::..:
jel imaju nacrti spuhova za big bore,nesto tipa evolution,jolly,scorpion,pm tuning itd

igor.sb:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 07 Svibanj, 2008, 01:19:00 ---jel imaju nacrti spuhova za big bore,nesto tipa evolution,jolly,scorpion,pm tuning itd

--- Kraj citata ---

ne

hARisson:
eh napokon sam nasao sta sam i trazio , zato imam par pitanja za ove MAJSTORE :D    na ovim nacrtima vidim  ovaj  Leo Vince ;  70, RR, ZX , TT .
eh sta je tacno razlika , vidim da ima dimenzija  razlicitih , al ime zanima  RR i 70 jeli velika razlika  i na koju kubikazu moze koji ili moze i jedan i drugi na 50 ccm ili   ovaj 70  ide iskljucivo na 70 ccm ?   
mozda su pitanja glupa  za one koji znaju dosta o tome  ali meni zvuce dobra pa se nadam pravom odgovoru na ovo pitanje , jer da znam sta sljedece da radim , imam nekih planova pa zato se raspitujem za ovo . hvala  momci unaprijed  .

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju