Tehnički kutak > Manuali i priručnici
Nacrti auspuha
Damir 2T:
--- Citat: Punisher - 20 Kolovoz, 2007, 18:55:37 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Kolovoz, 2007, 15:25:13 ---
--- Citat: Punisher - 20 Kolovoz, 2007, 11:33:40 ---Mislim da sam poskidao sve nacrte pa ako kome treba neka javi na pm pa ću poslati mail čim stignem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo staviti na forum.
--- Kraj citata ---
Skinuo sam sve nacrte ali nažalost samo za Yamahu - mogu sutra staviti ako i dalje želite...
--- Kraj citata ---
jel ima na toj stranici nacrt LEO VINCI za derbi gp1 race,leo vinci ga jedini radi za taj scut bar kolko ja znam.daj skini ak ima pls :notworthy: :icon_biggrin:
Punisher:
--- Citat: Damir 2T - 31 Kolovoz, 2007, 21:13:30 ---
--- Citat: Punisher - 20 Kolovoz, 2007, 18:55:37 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Kolovoz, 2007, 15:25:13 ---
--- Citat: Punisher - 20 Kolovoz, 2007, 11:33:40 ---Mislim da sam poskidao sve nacrte pa ako kome treba neka javi na pm pa ću poslati mail čim stignem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Najbolje bi bilo staviti na forum.
--- Kraj citata ---
Skinuo sam sve nacrte ali nažalost samo za Yamahu - mogu sutra staviti ako i dalje želite...
--- Kraj citata ---
jel ima na toj stranici nacrt LEO VINCI za derbi gp1 race,leo vinci ga jedini radi za taj scut bar kolko ja znam.daj skini ak ima pls :notworthy: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ne sjećam se da li je bilo za Derbi, ja sam nažalost bio poskidao samo za Yamahu... :sad1:
Damir 2T:
evo nsao sam nacrt auspuha leovince za derbi gp1 race pa kome treba neka se posluzi :icon_thumright:
DERBI GP1 LEOVINCE - http://www.megaupload.com/?d=6LAS70I9
KillZone_O:
E mozes staviti ili mi poslati na mail nacrte za SpeedFight2.Evo email ak ces mi poslati.
[email protected] :help:
igor.sb:
--- Citat: KillZone_O - 27 Travanj, 2008, 20:31:29 ---E mozes staviti ili mi poslati na mail nacrte za SpeedFight2.Evo email ak ces mi poslati.
[email protected] :help:
--- Kraj citata ---
a da se predstavis u podforum za nove clanove ::)
i imaju vec nacrti stavljeni na forum, malo potrazi, je da nisu ze peugeot, al samo ti njih potrazi imas ih tu u faqu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju