Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokiranje Variomata

<< < (10/11) > >>

Losinj:

--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 17:15:00 ---Može se na orginal minareliju zahlavit variomat sa šarafom, 100%. Ja sam svoj tako rastavljo X puta!

--- Kraj citata ---

dal na multivaru moze,nezanima me orginal vario

Pupo:
Može se, napisao sam par postova iznad (a za prošli post nisam pažljivo pročitao tvoje pitanje :D)

ja sam skido orginal i stavljo multivar i kasnije skido multivar i stavljo orginal. Sve na isti način, sa šarafom.

kristijanSR70:

--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 17:55:10 ---Može se, napisao sam par postova iznad (a za prošli post nisam pažljivo pročitao tvoje pitanje :D)

ja sam skido orginal i stavljo multivar i kasnije skido multivar i stavljo orginal. Sve na isti način, sa šarafom.

--- Kraj citata ---

evi multivar za minareli ajde molim te objasni gdje zapneš šaraf kad je rub ravan ????   ??? ??? ??? ???
neizvedivo  :icon_thumright:

Drnda:
ja sam uvijek do sada blokirao klip pomocu svjecice, tj, na svjecku je stavljen komad mesinga i izgleda potpuno isto kao onaj alat za blokiranje klipa, nikada problema..

Pupo:

--- Citat: kristijanSR70 - 07 Svibanj, 2009, 21:07:23 ---

evi multivar za minareli ajde molim te objasni gdje zapneš šaraf kad je rub ravan ????   ??? ??? ??? ???
neizvedivo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Nešto jesam blokirao sa šarafom, tako da kažem da je izvedivo. I ako podebljavaš podebljaj rečenicu dokraja. Uglavnom se može blokirat sa šarafom. Ima toga još iza multivara na radilici :D

Uglavnom, može se i pomoću šarafa skinuti i staviti multivar, sad di sam zapeo šaraf nemogu sa sigurnošću reći dok nedođem kući i raskopam variator.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju