Tehnički kutak > Tuning skutera
Blokiranje Variomata
Losinj:
--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 17:15:00 ---Može se na orginal minareliju zahlavit variomat sa šarafom, 100%. Ja sam svoj tako rastavljo X puta!
--- Kraj citata ---
dal na multivaru moze,nezanima me orginal vario
Pupo:
Može se, napisao sam par postova iznad (a za prošli post nisam pažljivo pročitao tvoje pitanje :D)
ja sam skido orginal i stavljo multivar i kasnije skido multivar i stavljo orginal. Sve na isti način, sa šarafom.
kristijanSR70:
--- Citat: Area51 - 07 Svibanj, 2009, 17:55:10 ---Može se, napisao sam par postova iznad (a za prošli post nisam pažljivo pročitao tvoje pitanje :D)
ja sam skido orginal i stavljo multivar i kasnije skido multivar i stavljo orginal. Sve na isti način, sa šarafom.
--- Kraj citata ---
evi multivar za minareli ajde molim te objasni gdje zapneš šaraf kad je rub ravan ???? ??? ??? ??? ???
neizvedivo :icon_thumright:
Drnda:
ja sam uvijek do sada blokirao klip pomocu svjecice, tj, na svjecku je stavljen komad mesinga i izgleda potpuno isto kao onaj alat za blokiranje klipa, nikada problema..
Pupo:
--- Citat: kristijanSR70 - 07 Svibanj, 2009, 21:07:23 ---
evi multivar za minareli ajde molim te objasni gdje zapneš šaraf kad je rub ravan ???? ??? ??? ??? ???
neizvedivo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Nešto jesam blokirao sa šarafom, tako da kažem da je izvedivo. I ako podebljavaš podebljaj rečenicu dokraja. Uglavnom se može blokirat sa šarafom. Ima toga još iza multivara na radilici :D
Uglavnom, može se i pomoću šarafa skinuti i staviti multivar, sad di sam zapeo šaraf nemogu sa sigurnošću reći dok nedođem kući i raskopam variator.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju