Tehnički kutak > Tuning skutera

Blokiranje Variomata

(1/11) > >>

ZverkO:
Interesuje me kako mogu da blokiram variator da mogu bez problema da menjam sam rolnice,da uvek ne idem miaistoru i dajem dobre pare a to mogu i sam u garazi.
Znaci ovako mi izgleda prilaz variomatu
Svuda trazim preumatski pistolj sto koriste vulkanizeri al nigde ga nema za lek..
Pa sam nesto iskopao na netu ovaj blokator za klip

http://shop.motobox.rs/index.php?_a=viewProd&productId=469
 dali mogu sa njim da zamenjujem rolnice sam bez icije pomoci??
HVALA

DvdAerox:
Sa tim alatom si mos shebat puno toga, ja ti preporucujem alat od buzzetija, puno bolje i manje stetno za klip i klipnjacu..

ZverkO:
Kako mislis sje*ati??
A taj od buzzetija je sta??
Slabo te kapiram... ???

DvdAerox:
ovaj kljuc sta si ti stavio sliku se stavi umjesto svjecice, blokira klip pa tako radilicu i vario, medjutim to nije bas dobro a pogotovo na slabasne radilice i klipovnjace kao sta imas na kinezima ili minarelliju.. u njagorem slucaju mos klipovnjacu savit, sjebat celo klipa itd.
idi ljepo na sajd od buzzettija www.buzzetti.com i vidi sta ti oni prodaju za blokiranje varia, imas valjda i na sc ili sa, nisam siguran, uglavnom taj njihov kljuc ide na osovinu radilice ako se ne varam (koristim kompresor...) pa imas 2 produzetka koja stvore otpor o bloku i tako onemogucuju vrtenje radilice i lijepo skines vario i bok...

kristijanSR70:
kopija minarelia, ako imas vodnu pumpu nju skines poklopac i blokiras zvono magneta sa ključem od brusilice........1 min posla........nemoj koristit ono umjesto svjećice nije pouzdano......

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju