Općenito > Generalno o skuterima
beverly 125
delboy1987:
ma vozacka me i koci da ne kupim 250.. pa me samo zanimalo je li jako trom i spor posto je dosta velik. ali vidim po odg da nije los. dakle radije cu uzet njega nego vx 125 ili neku drugu 125-icu. hvala na odg, pozz
vx:
provjerena piaggio mašina, uz redovite servise nebi trebao imati problema. super je za po gradu, 125 ccm 15 ks - ako si početnik to je idealno :icon_thumright:
delboy1987:
ma nisam pocetnik vozim bratov 636 ponekad:D, samo me vozacka koci za jaci motor a i treba mi za po gradu tako da mi i ne treba nis prejako. treba mi da ne trosi puno al opet da i nije pretrom... a vozio sam ja i sr ditech u mladim danima:D(najbolji skuter;)))
Iwo SR Tuono:
po meni beverly 125, i skidaj mašinu dolje kad izguštaš i 250ie kresnut gore i vozi...i onda prolazi kategoriju, ima ubrzanje,krajnju i možeš s njim di oćeš.
Šta se samog beverly-a tiče sve je rečeno,isto ko i u vezi te 125 mašine tako da ono...na tebi je izbor, nemoš pogriješit :glasses9:
delboy1987:
kupio sam taj beverly 125 i sve ok... samo mi malo cudno temp mi je stalno jednu crticu iznad polovice a ak je guzva pa se vozim jako sporo i stajem stalno digne se malo i vise al se onda upali termostat i spusti se... malo mi to cudno zato sto mi na sr-ki nikad nije bilo ni do pola, pa me zanima jel to uredu?? i da sad ima 5000 km (tako bar pise na satu) pa me zanima kad moram servis radit!? i jos jedno pitanje pogledam ja antifriz i ulje cini mi se da ima malo viska ulja (jel to steti) i ima antifriza skroz do cepa skoro pa me zanima jel to prevse i di ima kakv mjerac da se to vidi??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju