Općenito > Generalno o skuterima
beverly 125
delboy1987:
pozz svima! zanima me sto mislite o tom skuteru? kako ide, je li preslab posto je to ipak malo veci skuter? kolika mu je krajnja brzina, je li pouzdan itd.? molio bih odg, hvala!
giannelli:
ja sam ih rijetko vidio u nas u dubrovniku. ali volio bi bas imat 125 bevu. manji je od 200, i slabije ide.. ali spice radi kroz grad sa serdom milina. :D
kasnije cilindar klip od 200 i deri. al jbg kad ih nema bas.
cobrian-tribe:
Motor ti je odlićan malo je trom ali zadovoljavajući. Da ne govorim koliko ti je udoban pogotovo ako oćeš na malo dulje relacije. Krajna mu je brzina oko 115-120km/h. Po mom jedan od najboljih i najizdržljivijih 4t 125(skutera)-koji možeš vozit već sa 16 god. Poz :toothy9:
nexi:
Nisam ni znao da postoji Bev 125, ali mislim da je ista stvar kao i sa Nexusom 125, preslab je za toliki skuter, ali prolazi radi kategorije!!!
boleee:
moj drug ima 250 i ide ko zmaj , a komso kupio ovuih dana upravo 125 :)
a sta reci badzu od 100 kilograma nosi ko zastavu , karnja oko 120 , fin je motor , za cure se ubio da ih malo provozas vamo tamo a nije trom :)
stvarno nije potrebno ovakav motor dirat po meni , da mu cackas masinu i to , samo gorivo i ulje i pungas.com
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju