Općenito > Generalno o skuterima
beverly 125
delboy1987:
ekipa prodajem beverlya (dugo sam ga imao):D, pala je neka dodatna lova pa jos kad ga prodam namjeravam kupit nekog ninju ili r6... ionako se vozim bez vozacke onda cu se bar vozit na "pravom" motoru hehe. pa ak je neko zainteresiran il zna nekog ko je nek mi javi...
delboy1987:
oce ko kupit????????;))
alfist159:
--- Citat: delboy1987 - 21 Svibanj, 2009, 14:38:05 ---ekipa prodajem beverlya (dugo sam ga imao):D, pala je neka dodatna lova pa jos kad ga prodam namjeravam kupit nekog ninju ili r6... ionako se vozim bez vozacke onda cu se bar vozit na "pravom" motoru hehe. pa ak je neko zainteresiran il zna nekog ko je nek mi javi...
--- Kraj citata ---
Momak, nije potrebno gubiti glavu bez veze, ostavi beverly i uči se ponašanju u prometu ovo lito, ni ja nemam vozačku da ne ispadne da ti pametujem, ali bev 125 ti je kao motor što se tiče ponašanja i lijeganja, ako ti je već toliko trom uzmi 250 i nećeš požaliti. Za koliko para taj?
delboy1987:
ovaj za 14000, a neam se ja sta vise na njemu ucit vec sam stvarno presao te skuter (nije da se hvalim), i dosta cesto vozim "pravi" motor bratov, frendov.... a kao sto sam reko dosao sam do neke love pa cu si ga i priustiti.
delboy1987:
a polagao bi A, al ne mogu do 24-te
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju