Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (108/129) > >>

radomir.g:
Getriba - reduktor - prenos, kako god hoces...
Na Peugeotu izgleda ovako...

Kod lune je malo drugacije, ali uglavnom tu stoji :D

lunavision2:

--- Citat: radomir.g - 11 Rujan, 2009, 17:06:43 ---Getriba - reduktor - prenos, kako god hoces...
Na Peugeotu izgleda ovako...

Kod lune je malo drugacije, ali uglavnom tu stoji :D

--- Kraj citata ---

TY

luna500rr:

--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 17:08:12 ---TY

--- Kraj citata ---

U lune se getriba nalazi na istom mjestu, ali nema toga malog dekla ispod zvona, nego veliko deklo s vanjske strane na njemu stoji kocnica, tocak, itd. a pricvrscen je s mislim 7 sarafa 8mm s glavama 13mm...

Neznam kako je u pezoa, ali u lune je jedan lezaj primara na deklu variomata i nije sigurno vozit bez dekla za razliku od npr. orginal minarelli masine koja nema lezaj primara na deklu...

lunavision2:

--- Citat: luna500rr - 11 Rujan, 2009, 17:14:23 ---U lune se getriba nalazi na istom mjestu, ali nema toga malog dekla ispod zvona, nego veliko deklo s vanjske strane na njemu stoji kocnica, tocak, itd. a pricvrscen je s mislim 7 sarafa 8mm s glavama 13mm...

Neznam kako je u pezoa, ali u lune je jedan lezaj primara na deklu variomata i nije sigurno vozit bez dekla za razliku od npr. orginal minarelli masine koja nema lezaj primara na deklu...

--- Kraj citata ---

ja moram skinit cjeli tocak da bi to zamjenio

luna500rr:

--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 17:16:46 ---ja moram skinit cjeli tocak da bi to zamjenio

--- Kraj citata ---

Svaki skuter(cast iznimki DERBI GP1 S LANCOM ) treba skidati tocak prilikom izmjene sekundara, jer ti je zapravo sekundar osovina tocka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju