Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
radomir.g:
Getriba - reduktor - prenos, kako god hoces...
Na Peugeotu izgleda ovako...
Kod lune je malo drugacije, ali uglavnom tu stoji :D
lunavision2:
--- Citat: radomir.g - 11 Rujan, 2009, 17:06:43 ---Getriba - reduktor - prenos, kako god hoces...
Na Peugeotu izgleda ovako...
Kod lune je malo drugacije, ali uglavnom tu stoji :D
--- Kraj citata ---
TY
luna500rr:
--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 17:08:12 ---TY
--- Kraj citata ---
U lune se getriba nalazi na istom mjestu, ali nema toga malog dekla ispod zvona, nego veliko deklo s vanjske strane na njemu stoji kocnica, tocak, itd. a pricvrscen je s mislim 7 sarafa 8mm s glavama 13mm...
Neznam kako je u pezoa, ali u lune je jedan lezaj primara na deklu variomata i nije sigurno vozit bez dekla za razliku od npr. orginal minarelli masine koja nema lezaj primara na deklu...
lunavision2:
--- Citat: luna500rr - 11 Rujan, 2009, 17:14:23 ---U lune se getriba nalazi na istom mjestu, ali nema toga malog dekla ispod zvona, nego veliko deklo s vanjske strane na njemu stoji kocnica, tocak, itd. a pricvrscen je s mislim 7 sarafa 8mm s glavama 13mm...
Neznam kako je u pezoa, ali u lune je jedan lezaj primara na deklu variomata i nije sigurno vozit bez dekla za razliku od npr. orginal minarelli masine koja nema lezaj primara na deklu...
--- Kraj citata ---
ja moram skinit cjeli tocak da bi to zamjenio
luna500rr:
--- Citat: lunavision2 - 11 Rujan, 2009, 17:16:46 ---ja moram skinit cjeli tocak da bi to zamjenio
--- Kraj citata ---
Svaki skuter(cast iznimki DERBI GP1 S LANCOM ) treba skidati tocak prilikom izmjene sekundara, jer ti je zapravo sekundar osovina tocka...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju