Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
Drnda:
kit ti nebi dugo ako samo on ide bez icega drugog....trazi malo sto ide na nju
lunavision2:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Rujan, 2009, 12:52:54 ---kit ti nebi dugo ako samo on ide bez icega drugog....trazi malo sto ide na nju
--- Kraj citata ---
znaci najbolje stavljat:variomat,valjcice,karb,auspuh,federe i kit ???
lunavision2:
jaooo j**** ti one u servisu j#bo ih isus!!!ja im kazem da je cok otiso i da to treba zamjenit i on kaze kao nije to cok,,,nes je drugo zamjenit cemo mi to
i sad dovezo ga stari kazu u servisu "nemoze se to popravit tako je kod svih takvih motora",,on je neku pumpu goriva spominjo kao ako je zamjeni to ce se isto dogodit
popizdio sam nemos im dokazat da zamjene jebeni KARBURATOR,,koda ne razumiju
luna500rr:
--- Citat: rakitje00 - 11 Rujan, 2009, 10:56:45 ---frga ti je karburator,fergazer!!
sekundar ti je sekundarni prijenos u skuteru..u getibi...imas primar i sekundar
multivar je variomat od malossija...
--- Kraj citata ---
Ima li itko serijski sekundar od lune, cpi, generic, keeway, sachs, peda, longija i te klape da vise uzmem dimenzije ili za prodat sekundar jos bolje pa da napokon saznamo dali sekundar s minarellija pase na lunu, ovi me iz servisa zajebavaju pola godin posla samih u 100000 PM nikad im vise necu otrat lunu na servis, obecali mi sekundar s pede i najzad BACILI BLOKOVE U ALUMINIJ MADA SAM IH MOLIO DA MI IH PRODAJU :angry9:
Jos nije sigurno dali sekundar pase, ja sam ga isao mjenjat i kad sam skinuo tocak, vidio sam da lunin tocak nepase na osovinu sekundara minarelli motora, postoji mogucnost upresavanja getribe i to mi nije neki problem rjesiti, samo trebam znati dali zubcanik minarelija pase na osovinu luninog sekundara i dali veliki zubcanik primara na luni pase na mali zubcanik sekundara u minarelija i naposljetku dali to uopce pase unutra u getribu :drunken_smilie:
lunavision2:
--- Citat: luna500rr - 11 Rujan, 2009, 16:51:26 ---Ima li itko serijski sekundar od lune, cpi, generic, keeway, sachs, peda, longija i te klape da vise uzmem dimenzije ili za prodat sekundar jos bolje pa da napokon saznamo dali sekundar s minarellija pase na lunu, ovi me iz servisa zajebavaju pola godin posla samih u 100000 PM nikad im vise necu otrat lunu na servis, obecali mi sekundar s pede i najzad BACILI BLOKOVE U ALUMINIJ MADA SAM IH MOLIO DA MI IH PRODAJU :angry9:
Jos nije sigurno dali sekundar pase, ja sam ga isao mjenjat i kad sam skinuo tocak, vidio sam da lunin tocak nepase na osovinu sekundara minarelli motora, postoji mogucnost upresavanja getribe i to mi nije neki problem rjesiti, samo trebam znati dali zubcanik minarelija pase na osovinu luninog sekundara i dali veliki zubcanik primara na luni pase na mali zubcanik sekundara u minarelija i naposljetku dali to uopce pase unutra u getribu :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
jel iko ima sliku od tog sekundera i od getribe,,di se to uopce nalazi i za sta sluzi??????????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju