Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
luna500rr:
--- Citat: Aleks - 10 Svibanj, 2009, 17:27:09 ---Meni na CPI aragonu, a mislim da je ta masina dosta slicna luni, sa serijskim i zutim centralnim se dosta prevrtava, dok sa bijelim centralnim odlicno radi na navedenom setupu. (serijala, leo TT , 3.5g roline).
--- Kraj citata ---
zuti centralni ti je puno jaci od bjeloga, pa kad vozis na njemu, to ti je kao da imas prelagane rolice :hello:
Aleks:
Ma jasno, ali netko je spomenuo da bolje da stavi serijski ili zuti centralni, a kod mene su oba dva tvrđa od bijelog, (da, bijeli je meksi od serijskog) pa mu govorim da to nije bas najsretnije rjesenje.
luna500rr:
bjeli je najmeksi, te zanj su s puno primjera provjerene sigurne gramaze rolica. Ako je neki jaki setup, moze se dogodit da mu serijski remen proklize na preslabom centralnom. Na ovome netreba neki prejaki centralni, to samo bezveze komplicira stvari, jer ako ga stavi, morati ce sam potraziti odgovarajuce rolice :dontknow:
babb0:
pa skut sad ide odlicno, al eto budem probo kad uhvatim vremena i sa serijskim centralnim...
inace ovo sam sve uzeo po preporuci servisera (sve zute federe, jel)...
dionysus_:
--- Citat: babb0 - 10 Svibanj, 2009, 19:35:10 ---pa skut sad ide odlicno, al eto budem probo kad uhvatim vremena i sa serijskim centralnim...
inace ovo sam sve uzeo po preporuci servisera (sve zute federe, jel)...
--- Kraj citata ---
Znači to je tvoja luna bila...(crna s koferom?) :icon_biggrin:
baš sam bio na servisu tada kad je dečko složio auspuh pa smo probali uz brdo usporedit brzine...
Nešto je čudno s tim lunama, ja imam skoro isti setup ko ti, jedino imam serijski centralni. Moja luna dosta bolje starta, tvoja se nekak muči od 0-10,15km/h, al me onda pere kad pređe 60,
moja prestane ubrzavat tako jako i polako skuplja do 70, a tvoja ko da tek uhvati zalet.
Malo mi je to čudno jer bi centralni trebo imat veze samo pri startu, a ne kod ubrzanja od 60-70..ugl kontra smo...ja imam start ti bolje ubrzanje od 60-70 pa jel može netko objanit u čem je stvar?... :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju