Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (11/129) > >>

robert:
možda je razlika u njegovih preko 100 kila :laughing7:

dionysus_:

--- Citat: robert - 10 Svibanj, 2009, 21:55:40 ---možda je razlika u njegovih preko 100 kila :laughing7:

--- Kraj citata ---

možda bi se i složio, ali njega nije bilo tamo kad smo isprobavali...vozio je serviser koji nije baš težak (prije perolaka kategorija :laughing7:), ja sam bio teži bar 20 kila

onda bi mu krajnja trebala bit manja...???

luna500rr:
ako sam te dobro shvatio, ti si tezi od vozaca njegove lune :icon_scratch:
onda bi njegova luna morala ici malo vise :dontknow:

babb0:

--- Citat: dionysus_ - 10 Svibanj, 2009, 21:52:50 ---Znači to je tvoja luna bila...(crna s koferom?)  :icon_biggrin:
baš sam bio na servisu tada kad je dečko složio auspuh pa smo probali uz brdo usporedit brzine...
Nešto je čudno s tim lunama, ja imam skoro isti setup ko ti, jedino imam serijski centralni. Moja luna dosta bolje starta, tvoja se nekak muči od 0-10,15km/h, al me onda pere kad pređe 60,
moja prestane ubrzavat tako jako i polako skuplja do 70, a tvoja ko da tek uhvati zalet.

Malo mi je to čudno jer bi centralni trebo imat veze samo pri startu, a ne kod ubrzanja od 60-70..ugl kontra smo...ja imam start ti bolje ubrzanje od 60-70 pa jel može netko objanit u čem je stvar?... :laughing6:

--- Kraj citata ---

jes crna s koferom, 0-10 se muci, koda se ne razvrti, onda primi gas i ko metak...
a nis morat cu probat i centralni vratit serijski ocigledno, samo ne tak skoro, jer nemam vremena ...
al da leti -  leti, prosli tjedan sam se navozo i fakat bere 75 bez beda, onda se jos skilavi skoro do 80.
ma druga prica od serijale skroooz

luna500rr:
ako ti se u startu muci dok se ne razvrti, trebas promjeniti federe kvacila, na to ti idu zuti :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju