Tehnički kutak > Tuning skutera

luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2

<< < (63/129) > >>

Gago:
@babb0 - Znači riješio si onu rupu na startu do nekih 15Km/H?
Kupio si bijele federe od 112mm i to sada ide ok kako je rekao cvele?

babb0:
upravo to. slowrider mi nabavio set malossijev 112ica,
u tom paketu su zuti najmeksi, srednji su crni,
a bijeli najtvrdji.
probali smo sa crnima, dobro je starto, al kad se zgrije
bi dosta oslabio (iako i dalje puuno bolje nego prije).
na kraju smo stavili bijele, sad starta ko metak :)

ak oces dam ti crne i zute da probas s njima,
vjerujem da ce ti crni 112 bit puuno bolji...

zvone17:

--- Citat: ratz_hell - 04 Srpanj, 2009, 10:25:44 ---sta pa opet dobro da salju postom, makar tako, samo izdiktiras kataloski broj i oni ti posalju... meni pajdo radi u piaggia u stu pa imam dostavu na kucnu adresu hehe  :icon_biggrin: , dokle ste najdalje isli sa lunama ? mogli bi se nac jednom negdje pa da malo popiemo pice i malo usporedimo lunice i tako malo... negdi na po puta i meni i vama , u sestanovcu npr?

--- Kraj citata ---

luna 500 ili ti Marko nema dozvolu pa nije moguce da dođe do sestanovca, a ja nisam sa svojom isa vise od 30 km do sad nigdi. Nekako me stra da ne zariba. ipak je to kinez.

ratz_hell:
a u setu bijeli, zuti i zeleni 112 koji su bolji tj tvrdji ? ja stavio zute i imam rupu do 15kmh a ostalo je lansiranje do nekih 70 po satu...i onda lagano navuce od 70 do nekih 85.... trenutacno su zuti iz spomenutog seta i serijski centralni ?

ratz_hell:
nece kinez riknut viruj mi ja sam znao radit ture od 70-80km odkurca bez gasenja... nemaj brige samo livaj sintetiku za dvotaktne motore i nemaj brige...i nije lose na svakom paljenju na hladan motor ostavit ga par min da se malo ugrije bez gasa....i durat ce luna miljun kilometara...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju