Tehnički kutak > Tuning skutera
luna vision 2 - poboljsavanje performansi, pt2
animatrix:
ja sam u jednom danu napravio 150km s time da sam 100km bez gasenja odvezao, jos i brat bio samnom, 150kg tereta i nis joj nije... motor ak je postiman i odrzavan nemos lako sahranit
luna500rr:
--- Citat: zvone17 - 04 Srpanj, 2009, 10:56:46 ---luna 500 ili ti Marko nema dozvolu pa nije moguce da dođe do sestanovca, a ja nisam sa svojom isa vise od 30 km do sad nigdi. Nekako me stra da ne zariba. ipak je to kinez.
--- Kraj citata ---
Zato sam dobar s policijom, barem u selu :toothy3:
A ovo ''nije moguce'' ne zelim ni komentirat, kako sam isao na biokovu prosle godine, valjda mogu i do sestanovca, evo jucer sam isao do Studenaca pa mi niko nije nista sve do zmijavaca di me poceo hvatat jedan u ''civilnom autu'' (plava skoda nova novcata, ali nemoze kroz loze :icon_tongue: )
Stvar je u tome da necu riskirat bezveze odlaganje vozackog jer dogodine polazem za auto, a kazna ( vozacka, blokada, servis... ) dođe otprilike ko nova luna i vozacka za a1 koju necu nikad ni polagat jer vozim m kategoriju, za koju prakticki ni nebi trebalo nista polagat, to samo ima u nasoj lopovskoj drzavi...
ratz_hell:
ma godina dana brzo prodje...a do tada biz po lozama haha ;D
Lunist:
meni i mojoj luni se blizi godisnjica i nagradit cu ju novim gianneli extra auspuhom
animatrix:
ja sam svoju nagradio kaznom od 700kn :toothy12: mislio da u 7.mj istice rega, a ono u 6. haha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju