Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemcic oko klipa

<< < (3/4) > >>

boleee:

--- Citat: Chupsy - 04 Svibanj, 2009, 17:49:26 ---nema tu neke razlike, 2mm veći klip na istom cilindru i istim kanalima nije nikakvo poboljšanje

--- Kraj citata ---

smjesno , a ja sa starim cilindrom i sa 42 mm klipom iso oko 100 bez ikakvog sanginjanja i tih ...

to je super za razliku da je 70% motora serijala bila , sad je jos nabacano nekih stvari i samo bolji cilindar nabacen i sad da ne moze opet ici wtf?

btw sve na motoru je novo

Drnda:

--- Citat: boleee - 05 Svibanj, 2009, 13:00:16 ---smjesno , a ja sa starim cilindrom i sa 42 mm klipom iso oko 100 bez ikakvog sanginjanja i tih ...

to je super za razliku da je 70% motora serijala bila , sad je jos nabacano nekih stvari i samo bolji cilindar nabacen i sad da ne moze opet ici wtf?

btw sve na motoru je novo

--- Kraj citata ---
eh da je meni tako kmh sat bazdaren.. isao bih barem 180.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Svibanj, 2009, 00:23:20 ---to sa usisom je placebo efekt
uostalom, i malossijev usis sa jednom lamelom ima tu pregradu

--- Kraj citata ---
ja imam doma jedan usis za morini prerađen, ta pregrada s obe strane je skinuta, karbonske lamelice su stavljene i graničnici su malo prošireni. Čuo sam da ga je preuređivao jedan poznati zagrebački tjuner tako da vjerujem da ću dobit nešto  :toothy3: :toothy3:

dr.josip:
ja sam kod sebe stavio polini karbonske lamele...izrezo kao i serijske...i skinio limene graničnike sa usisa...blok im je granica otvaranja...motor se preporodio...kit je due+ ;D

Crazy Kuree:

--- Citat: dr.josip - 06 Svibanj, 2009, 23:16:58 ---ja sam kod sebe stavio polini karbonske lamele...izrezo kao i serijske...i skinio limene graničnike sa usisa...blok im je granica otvaranja...motor se preporodio...kit je due+ ;D

--- Kraj citata ---
I ja bi to uradio al neznam koliko je pametno na takvom usisu, možda lamelice budu brzo pucale?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju