Tehnički kutak > Tuning skutera

Problemcic oko klipa

(1/4) > >>

boleee:
Radio sam motor i ovog puta sam svoj cilindar prosirio i stavio putrovani klip 42 mm stavio sam i spuh drugi

al vec 3 dana vozim da ustelujem klip al primjetio sam samo da u brdu mi negubi snagu sto je okej i ide super i sve sve bolje i bolje al nekako mi se cini da je to malo za razliku da sam sa 39.7 na 42 mm i sad da tako .

Ugl prije mi je majstor stelio to i dao mi je motor na kojem je klip vec bio uhodan tako reci , ono nije bilo potrebe vise vozit lagano i cekati da se to razradi .

sada sam uspio nastelati motor , al vec 2-3 dana vozim i razradjujem klip al kazem vam neosjecam neku veliku razliku , ima je al nije nesto pretjerana , sad hoce li motor uopste ici  bolje il nije nesto dobro napravljeno ? ja vise nemam blage  :-X

dino_sk:
dobro da i osjecas razliku  :icon_biggrin:   veca frga , usis sredit ....

Chupsy:
nema tu neke razlike, 2mm veći klip na istom cilindru i istim kanalima nije nikakvo poboljšanje

pajo:

--- Citat: dino_sk - 04 Svibanj, 2009, 17:41:27 ---dobro da i osjecas razliku  :icon_biggrin:   veca frga , usis sredit ....

--- Kraj citata ---
da se nadovežem da ne otvaram temu jel pametno na ser.usisu raširit malo one graničnike da se lamelice više otvaraju????

Iwo SR Tuono:
ne
usis se preuredi. pregrada se skloni, karbonske lamelice se srede i to je to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju