Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (15/39) > >>

R3nchi:

--- Citat: rakitje00 - 30 Svibanj, 2009, 21:14:08 ---
njega nemos glumit..rossi ga nemre glumit kak se tak vozi

--- Kraj citata ---

ja sam pod dottorea mislio na Rosija.. :)
Ili smo se ja i ti izgubili u prijevodu??  :toothy9:

Bidalot_C30:
u ovoj me temi jedna jedina stvar fascinira,a to je na 3 ili 4 stranici je neki njindža napisa kako metzeler dobro koče.. :laughing6: :laughing9: :laughing7: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: Bidalot_C30 - 04 Lipanj, 2009, 18:29:18 ---u ovoj me temi jedna jedina stvar fascinira,a to je na 3 ili 4 stranici je neki njindža napisa kako metzeler dobro koče.. :laughing6: :laughing9: :laughing7: :laughing6: :laughing9: :laughing7:

--- Kraj citata ---

Mozda zvuci smijesno, ali slozio bi se sa time.
Naime, danas sam isao reda radi pogledati stanje disk plocica (koristim uvijek iste, originalne od Piaggia) i odmah otisao do ducana po nove. Sa Metzeler gumama traju dosta krace = guma dozvoljava jace kocenje (pogotovo sto ja sa skuterom imam 200kg odprilike).

Promijenio sam 3 puta disk plocice naprijed i sa gumom Sava mc16 koja je bila serijska ih nebi potrosio valjda nikad jer bi kotac proklizavao. Sa Metzelerom mi se to nikad nije desilo osim kada sam namjerno to radio.

Da je Metzeler najbolja  -  nije, ali obzirom na cijenu je apsolutni best buy bez sanse da joj neko oduzme tu titulu

Drnda:
meni metzeler koja je odavno dala svoje i potrosila se dosta preko markera jako tesko proklize. tj dopusta da skroz do kraja stisnem prednju kocnicu.. jerino ako je bas naglo stisnem do kraja uspije blokirati.. ali opet blokira samo na izlizanome asfaltu... ta je guma po meni best buy

ivanm:
je, Metzellerke su ok, imao sam ih na SF-u,  po suhom super, po kiši isto ok drže..
a ove Pirelli evo 21/22 koje su serijski na mom NRG su katastrofa, ko MC16..
moram ih čim prije maknut jer mi po malo mokrom kolniku proklizavaju na startu mi se guma vrti na mjestu, svašta..
prije par dana sam čak pao, dao gas a zadnji kotač je provrtio samo sam se složio na stranu..
razmišljam o Bridgestone Molas ML50, za suho ok, za mokro ok, jer ja vozim u stvarno svakakvim uvjetima... samo se nadam da ima u zadanoj dimenziji za Powera..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju