Općenito > Generalno o skuterima
Usporedni test guma
Pupo:
Ja isto moram zamjeniti prednju MC16, koja je dala svoje. Već je prestara mada ima još mesa. Svi hvale tu ML50 al nekak nebi ja to stavljo na svoj skut, izgleda ko guma za blato. Iako ovo nije opravdani razlog za nestavljanje, bilo bi bolje da ima malo manje izražene šare.
Bilo bi dobro kada bi se neki naš domaći magazin ili portal uhvatio u koštac i bacio paletu dostupnih guma za skutere na test, i to 13 cola. Đabe Battlax BT-30 kada se više nemogu montirati na nijedan noviji skuter i čemu forsiranje ML50 koja je BTW kišna guma!
"With its comprehensive size range (10 to 13 inch), the ML50 is Bridgestone's core scooter line for quality-conscious end users. The ML50 provides fine dry grip, excellent wet performance, riding comfort and long life, which has made it one of the most popular replacement scooter tyres."
iliti
"Sa svojim širokim rasponom(10 do 13 inča), Bridgestone ML50 je idealna guma za korisnike koji paze na kvalitetu. ML50 daje fini suhi zahvat, odlične performanse po mokrom, te udobnu vožnju i dug život, te je postala jedna od najpopularnijih zamjenskih guma za skutere."
209:
Za cestovnu upotrebu u dimenziji 120/70/12 i 130/70/12 ( u prijevodu guma za vx i vxr ) najbolja je Battlax BT30. Drzi do 7 tisuca ali od prvog do zadnjeg dana drzi jednako dobro sto je pravi pokazatelj dobre gume za razliku od ostalih sava koje prvih tisucu dvije drze jebeno a nakon toga su plastik fantastik.
Za sp-a sad trenutno napred ide Battlax a posto nje nema u 13 cola iza ide naravno Bridgestone ML50. Imao vec jednu i guma je odlicna!
Naravno ova guma se nemoze mjerit sa racing soft savama jer je to ipak guma za stazu a ne svakodnevnu upotrebu.
DevMichele:
imam po drugi put ml 50 i mogu rec da guma bolje drzi po mokrom neko kad se asvalt ugrije tako da neznam za ljeto mi nije neki izbor jako je osjetljiva na gladak asvalt zato sljedeci put cu uzet bt 30 malo mi se bolje pokazala
B.E.G.A:
Do sad sam na skuteru imao Maxis,Michelin Pilot Sport,i sad sam kupio Savu MC29 sporty.
Mislio sam da je Michelin dobra guma dok nisam probao ovu Savu,naprotiv nemam ništa protiv Michelina,pokazala se dobra na stazi gdje je asfalt grublji,no po gradu je bilo biježanja zadnjeg kraja i dugih kočenja.
Napravio sam 200tinjak km sa Savom i nemogu vjerovat da mi ulijeva toliko sigurnosti po "balavim" gradskim cestama,iznenađuje me iz zavoja u zavoj,za razliku od Michelina ide kao po tračnicama,jedva čekam da je isprobam na stazi :happy3:
Moja topla preporuka za 130/60/13 komad 290kn :icon_biggrin:
Jedino što me zanima koliko dugo će ostat ostat takvo držanje ... :glasses9:
Evo jedna na dan kad su montirane :icon_biggrin:
gokiSP:
sta bis onda rekao da si probao BT30... :icon_biggrin: al i ova sava je jako dobra guma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju