Općenito > Generalno o skuterima
Usporedni test guma
Iwo SR Tuono:
Ja vozim michelin PILOT SPORT SC već drugu sezonu. Šta se tiče te gume već je nakon nekih 7000km 75% potrošena. Inače na skuteru je uvijek dvoje, tj. 80% vremena.
Guma drži kao i prvog dana, nije prešla u plastiku, možda 10% slabije drži. Ja nisam neki španer, vozim se malo brže iznad prosjeka i nije mi nikad proklizala u zavoju ili slično. Po kiši drži slično kao po suhom, al kao šta je netko napisao guma ne daje 100% sigurnost da nećeš kresnut u zavoju, to je ono kad ti pobjegne pol milimetra kojih ni ne osjetiš al ti ne uljevaju sigurnost takve stvari. Sve u svemu ja sam ju latio 290kn sa novim ventilom i montažom i gumom sam zadovoljan.Naprijed imam savu MC16...osim riječi BAJA za tu gumu nemam nikakvu drugu riječ :binkybaby:
animatrix:
pitanje, imas love za jednu gumu, koju bi uzeo, prednju ili zadnju? di je bitnije da drzi?
Pupo:
--- Citat: animatrix - 12 Svibanj, 2009, 17:19:03 ---pitanje, imas love za jednu gumu, koju bi uzeo, prednju ili zadnju? di je bitnije da drzi?
--- Kraj citata ---
Ovisi koja ti treba, koja više proklizava (U situaciji da imaš obje identične gume).
Drnda:
uvijek bi radije prednju novu stavio... lakse je ispraviti rep nego prednji kraj .....
Disko Nindža:
I naprijed i otraga imam Metzeler ME-7.
Budući da mi je ovo prvi skuter i tako sa njime prve gume, ne mogu uspoređivati sa drugim gumama, ali mogu samo pohvaliti da sam jako zadovoljan kako ove gume drže. Po mokrom nisam divljao, ali kad treba stati jako dobro koče.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju