Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (9/39) > >>

Keky.sb:
vozio sam na mnogo različitih guma jer sam ih znao prečesto mijenjati. najbolja guma na kojoj sam vozio je bridgestone battlax bt30. sada su na motoru oko 4000 km i drže bolesno. žao mi ih je skidati jer drže kao i dok su bile nove. po meni su one broj 1 i svaka kuna koja je dana za njih nije bačena.

bridgestone zakon!  :headbang:

Pupo:

--- Citat: Keky.sb - 07 Svibanj, 2009, 02:53:56 ---vozio sam na mnogo različitih guma jer sam ih znao prečesto mijenjati. najbolja guma na kojoj sam vozio je bridgestone battlax bt30. sada su na motoru oko 4000 km i drže bolesno. žao mi ih je skidati jer drže kao i dok su bile nove. po meni su one broj 1 i svaka kuna koja je dana za njih nije bačena.

bridgestone zakon!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Još da je prave u veličini 13 cola bilo bi sve savršeno a ne samo 12 :(  http://www.bridgestone.com.hr/detalji.php?proizvod=63  Nije mi jasno zašto se prave mutavi u Bridgestone-u i nenaprave 13 cola gumu. I tako svi novi skuteri imaju bar 13 felgu. A ova ML50 guma izgleda kao da je napravljena za vožnju po nekom blatu, ja to nebi stavljo na skuter :D

Keky.sb:
istina da je velika greška što je nema u ponudi u 13", zato mijenjajte felge u 12". šala naravno. nemam pojma zašto, ali nadam se da će početi praviti i u tim dimenzijama jer gume su bolesne.

stardust:

--- Citat: Drnda-1 - 03 Svibanj, 2009, 20:41:54 ---ja se ne zazam , nego kazem da derem metzelerku do samoga ruba i ne klizi mi, pirelli mi je losa guma, maxxis katastrofa, dunlop isto,sava ona mc 28 diamond sto je na runneru meni nije ok... dosta ekipe se vozi na metzeleru i to vjerojatno nije bez razloga, pitaj alfu ili robija...

--- Kraj citata ---

imam je i ja na svom krmku i jako je dobra i po ksi samo je prilicno mekana i traje sezonu za razliku od neke continentalke

Crazy Kuree:
ja imam nazad dunlop gumu prešo sam oko 5000 s njom i drži veoma dobro kad se zagrije al mi problem prednja vee bopper il kako već proklizuje mi prednji kraj, ta vee bopper nazad bila i nije nikad držala nikako al je bilo super kad samo počneš palit gumu počne cičat i dimit se  :headbang: nakon tjedan dana bila je ćelava pa sam kupio mc 16 koja držala prvi mjesec dana a onda se pretvorila u plastiku tvrdu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju