Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (22/39) > >>

fatal1ty:
Ja sam imao 3 različite gume u dimenziji 130/60-13.Pa ovak.Prvo sam imao pirelli evo,gume su dobre po suhom i relativno se brzo zgriju,ali čim padne kiša druga priča,nemogu se zgrijat gume i ne drže nikako po zavojima,pogotovo po mokrijem kolniku. Onda sam imao MC16 savice,dobio sam ih đabe pa reko ajd da ih stavim,bile su dobre točno 100-200 km i onda postanu plastik fantastik,znači smeće smeće i gume nikak ne drže,to je smrt imat te gume.

Sad imam Dunlop GT-301 imaju 10km možda,vozio sam prije skut koji ih je imao već 4000km i drže ko prvi dan,po suhom drže odlično,a za kišu neznam jer se po kiši nisam već dugo vozio skutom,nadam se da će tak i meni držati.I najbolja stvar gume uopće nisu skupe,i po meni je to još bolji best buy od savica.Platio sam s montažom obje gume 436kn ,dva komada 130/60-13  :frajer:

SlowRider:
Jedna stvar mi je cudna.

Recimo Sava MC16 i Metzeler ME7, u istoj dimenziji ME7 je sira za 12mm na istoj felgi. Opcenito su Sava gume "uske", ali kada je razlika tako velika onda kupovina guma po propisanoj dimenziji (sirini) gubi smisao  :icon_scratch:

Usporedio sam jos nekoliko razlicitih guma sa MC16 i jos nisam nasao uzu od save.

Pupo:
Jesi probao izmjerit koja je bliža 130 brojci? Ako je meca šira 13mm, to bi onda bila 140. Il ak je sava manja za 13mm od ove, onda je ona 12o. Bar bi širina trebala bit prava mjera, a ne neki postotak kao što je visina!

gun_rider:
ja se vozim na maxxisu star ko biblija...ja mislin '01 godina, a motor je '03 i otada se voze...ćelave skroz...i nije mi neki problem vozit se na njima...vozim se koliko guma dopušta, a ne glumit facu pa izgubit glavu negdi
a ova bacanja para na bautijane i slične pile...davat 1000kn za gumu i vozit se 40kmh sa njima...LOL

vktr:
Nešto me puklo i danas ošo po gumu, prvo do molidona, ljudovi su bili vrlo neljubazni i onda sam samo produžio dalje do bračuna gdje vlada vrlo vesela atmosfera, u roku odmah smo smontirali gumu, ljudi baš ljubazni, neš me ispitivali o skuteru  :icon_biggrin: , a žena mi prvo rekla 550 kn zadnja batlaxica sa ugradnjom na kraju smo spali na 380  :o jeftinije nego sama guma u molidonu. Tako da je istina kaj je exfreerider govorio, obje gume s montažom 650-700 s ventilima, balansiranjem, jedino morate sami skinut i stavit felgu, al čovjek mi je čak i to pomogao makar nije bilo uklljučeno u cijenu. Svaka čast dečkima u bračunu, pravi zajebanti :D hahahah

Guma mi je baš seksi, imam dojam da malo bolje drži od MC16 :laughing1: iako ju nisam do krajnjih granica isprobavao, jer ipak još uvjek imam napred mc16, prvo sam zadnju stavio jer sam samo zadnji kraj osjetio kako me baca, a nemam para za obje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju