Općenito > Generalno o skuterima

Usporedni test guma

<< < (21/39) > >>

2TDottore:
a kai se tice save racing soft o da se ne ispati kupit za cestu je totalna glupost........ da ju ima za kupit u 13 cola ja bi ju prvi kupio bez obzira na cijenu i makar traje par tisuca km......  :icon_thumright:

doritos:
ma joj kaj vi isto brijete...svasta :angry7:  onaj ko zna strasno dobro voziti onda mu i maxxis gume nebi trebale biti problem za extremnu i opasnu voznju...zar ne??

gokiSP:
i to je istina ali to je jebeno opasno...ja sam sa onim sugavim gumama vee ruber sta su prije bile seriske na piaggiu iso do ruba ali sam i flisnu jednom... :laughing7:

2TDottore:

--- Citat: doritos - 11 Lipanj, 2009, 21:58:08 ---ma joj kaj vi isto brijete...svasta :angry7:  onaj ko zna strasno dobro voziti onda mu i maxxis gume nebi trebale biti problem za extremnu i opasnu voznju...zar ne??

--- Kraj citata ---

dai ne seri gluposti jbt......da na kraju ispada da onaj ko se zna hebeno dobro vozit najbolje bi mu bilo da se vozi na felgama....one najbolje drze.......  :redface:

doritos:
gle neda mi se tu prepirati al pricate pjesme za laku noc... samo cu rec SAŠA SUHINA, piaggio nrg polini evo sve zivo na skutu i gume maxxis serijske- trebas to vidjeti kako to covjek vozi na tim gumama...zna ga i aprilija top--kod njega uzimamo djelove za skut...uglavnom vozi na grobniku kavu 600-143ks...mitinzi i to na grobniku...radio je za ing kart...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju