Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Diesis 50

<< < (20/25) > >>

zich:

--- Citat: 2TDottore - 19 Lipanj, 2009, 19:23:45 ---aj molim te ne seri gluposti......diesis ide 110 bez problema,do 120 mu treba malo duze a za 130 mora se vozit nekom u zavjetrini.......to su sve brzine po njegovom satu i satu od moje srke 150 jer sam se ja vozio iza njega.....a moj sat na srki laze tocno za 8-10kmh mjereno garminom.....

--- Kraj citata ---

nemoj se nervirat, ak oce nek vjeruje, ak ne jos bolje  8)

danas smo se vozili otvorena cesta, zajebavanje skoro smo presli 200 kilometara sa 9 litara  ;D

znaci prosjek otvorena ispod 5, ali tu je bilo i dosta grada i jurcanja po sljemenu i paljenja gume i paljena gume i vec mi treba opet nova  ::)

bilo je jos gluposti i mog nasjedanja na nagovore, ali o tome necemo  :-X

pajo:
jel znaš kolko obtraja digne diasis???sad neznam jel imaš ti obrtaljku???

zich:
ne znam

mislim da ne dize jako puno jer je gore TT

bas je i mene zanimalo, morat cu nekeko izmjerit

trebali bi nabaviti pravu cukicu

DaBo:

--- Citat: 2TDottore - 19 Lipanj, 2009, 19:23:45 ---aj molim te ne seri gluposti......diesis ide 110 bez problema,do 120 mu treba malo duze a za 130 mora se vozit nekom u zavjetrini.......to su sve brzine po njegovom satu i satu od moje srke 150 jer sam se ja vozio iza njega.....a moj sat na srki laze tocno za 8-10kmh mjereno garminom.....

--- Kraj citata ---
A ti pripazi na izražavanje.  :jerk:  Naravno da nevjerujem  :laughing9:

_aerox_:

--- Citat: DaBo - 20 Lipanj, 2009, 14:19:33 ---A ti pripazi na izražavanje.  :jerk:  Naravno da nevjerujem  :laughing9:

--- Kraj citata ---

aj ne kurite frku tu,i dosta off,zichev diesis je najbrzi frizider u gradu i gotovo :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju