Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
_aerox_:
to je to,zich se bacio u opasne poslove,evo da ti odgovorim odma,nejdem u rijeku al na sljedeci ovaj night meet dolazim sto posto,sredim popravne i onda samo gasss :toothy12:
DaBo:
--- Citat: zich - 18 Lipanj, 2009, 22:37:51 ---e sine moj.... da ti samo znas... kazaljka se sakrila iz brojcanika,
pa na ravnom nabere 120
to je pila
--- Kraj citata ---
i šta je bilo kad si se probudio?? haha ma šalim se
ali grdno ti laže sat sinee...nemaš ti setup za te brzine..realne barem :icon_thumright:
_aerox_:
ide skut nekih 110 realne brzine sigurno,ja sam ga vozio kad nije imao ovaj prjenos i sve to ustelano jpa je iso nekih 95 realne sigurno :icon_thumright:
DaBo:
a to je sve rekla kazala..nek izmjeri GPS-om pa će vidit realnu :icon_thumright:
2TDottore:
--- Citat: DaBo - 19 Lipanj, 2009, 15:39:29 ---a to je sve rekla kazala..nek izmjeri GPS-om pa će vidit realnu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
aj molim te ne seri gluposti......diesis ide 110 bez problema,do 120 mu treba malo duze a za 130 mora se vozit nekom u zavjetrini.......to su sve brzine po njegovom satu i satu od moje srke 150 jer sam se ja vozio iza njega.....a moj sat na srki laze tocno za 8-10kmh mjereno garminom.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju