Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Diesis 50
_aerox_:
ocu ja sarafit,btw,jel idemo po taj tt u ponedjeljak ili utorak,decko zivi u novom zg,pa nam nije ni daleko,pa da skoknemo do tam???
zich:
definitivno idem po taj spuh, jos da nabavim 19 (ili 20.5) s el cokom i multivar i na konju sam :skuter: (ako se to sve uspije postelati ::) )
i dalje cekam jos dobrovoljaca za sarafanje i da ne moramo nas dvojica sami popiti gajbu :toothy9:
R@kija:
ja dottore i horvat smo tu briem samo njih pitaj...al ak mi idemo gajba dvije ti ne ginu
zich:
update
evo _aerox_ mi je nabavio TT za 350 kuna, upravo sam ga pripasao i napravio probni krug, trebaju mi jedino lakse rolice, ali motor se preporodio, start mo je malo slab (kretanje iz mjesta) ali kad dodje do 30 - 40 pocne vristat i cupat, dotero sam do 70 ko iz pi*** i ide dalje, ali ulici je kraj.
slikice ce uskoro.
auspuh je u solidnom stanju, nije nigdje udaren, malo je hrdav, ali to se sve da srediti.
jos cekam da mi dodje replika.
sutra vjerojatno odem kupiti Multivar mislim da je novi oko 450 hrvatskih krznenih zivotinjica (jedino ako netko ima neki doma koji mu stoji pa ce ga dat za neku simbolicnu cijenu :toothy12: )
slike uskoro
2TDottore:
--- Citat: rakitje00 - 09 Svibanj, 2009, 21:50:06 ---ja dottore i horvat smo tu briem samo njih pitaj...al ak mi idemo gajba dvije ti ne ginu
--- Kraj citata ---
sam recite kad treba doc nes fuŠarit.......ipak smo mi glavni za takve kriminalne radnje...... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju