Tehnički kutak > Tuning skutera
jet force ulje...
research:
--- Citat: danijel044 - 02 Svibanj, 2009, 11:32:05 ---2. zadnji kotač kao da ima lufta.... naime akoga lagano okrećem naprijed - natrag čuje se neko "kuckanje" kao da ima lufta u prijenosu..
--- Kraj citata ---
Upravo to je i mene zanimalo, i ja sam to skužio na svom aeroxu...
Mada se meni događa prilikom vožnje neko "kuckanje/krckanje" u zadnjem kotaču ili tamo negdje u tom dijelu, iznimno se čuje kada se vozim 20-40km/h, čuje se kao da se neki metalni komadić odbija o nešto...ili je nešto puklo ili je možda nešto u prijenosu otišlo...
marko1990:
--- Citat: danijel044 - 06 Svibanj, 2009, 19:08:19 ---da ne otvaram novu temu... evo prvog problema.... kada je skuter hladan treba par puta ga paliti..upali od prve radi par sec pa crkne to pripisujem čoku (kak to riješiti?) međutim, to se sad događa i kad se zagrije...... kad je hladan i napokon počne normalno raditi u leru kad hoćeš krenut dimi da to nije normalno... i praktički se jedva pomiče s mjesta..daš mu gas do kraja a on kao da trokira i nema snage jedva nekih 10km/h ide... i tak nekih 30 m vožnje onda povuće normalno....i nema nikakvih problema... primjetio sam da nakon šta upali šta kraće vremena radi u leru to brže normalno povuće..
--- Kraj citata ---
1. pojačaj si ler gas pa onda probaj
2. normalno da dimi....ipak je cvajo :toothy9:
3. normalno da trokira kad je hladan...sasvim normalna pojava,a kad ga upališ normalno da manje trokira i manje dimi jer se ne stigne nakupit ulja u cilindru koje na leru ne izgara dobro,tek kad mu das gas,znaci cim duze radi na leru vise se ulja nakupi i dimi!!! logicno!!! :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: research - 12 Svibanj, 2009, 20:25:35 ---Upravo to je i mene zanimalo, i ja sam to skužio na svom aeroxu...
Mada se meni događa prilikom vožnje neko "kuckanje/krckanje" u zadnjem kotaču ili tamo negdje u tom dijelu, iznimno se čuje kada se vozim 20-40km/h, čuje se kao da se neki metalni komadić odbija o nešto...ili je nešto puklo ili je možda nešto u prijenosu otišlo...
--- Kraj citata ---
kvacilo ti dere po zvonu zbog tvrdih sustiica
research:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Svibanj, 2009, 21:18:35 --- kvacilo ti dere po zvonu zbog tvrdih sustiica
--- Kraj citata ---
Aha, a jel to opasno za skuter, mislim jel se to treba neš preomijenit da ne ruži više ili je to normalno?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju