Tehnički kutak > Tehnička pitanja

kako iskljuciti el. čok na keihin CVK kurburatoru

<< < (2/4) > >>

mrcina:
čok ti je na parafin i tzv.zagrijavanje. čok ti radi na principu grijanja električnim putem.dakle dok ima struje grije se parafin i čok je gore tj. isključen a kad ugasiš zavojnica više ne radi i ne stvara magnetsko polje pa se  igla  spusti kroz još uvijek mekani parafin i čok je uključen.

stardust:

--- Citat: mrcina - 02 Svibanj, 2009, 13:55:03 ---čok ti je na parafin i tzv.zagrijavanje. čok ti radi na principu grijanja električnim putem.dakle dok ima struje grije se parafin i čok je gore tj. isključen a kad ugasiš zavojnica više ne radi i ne stvara magnetsko polje pa se  igla  spusti kroz još uvijek mekani parafin i čok je uključen.

--- Kraj citata ---

kod mene je obrnuto...kad se zagrije iglica se spusti dolje i benga dalje neide
mislim i tvoj i moj el. cok radi na istom principu(vosak-parafin) samo kod jednog igla zatvara dovod prema dolje a kod tebe kad se igla spusti onda pumpa gorivo

mrcina:
sad više niš neznam.
stvarno koliko motora toliko govan ups tj. sranja sa dijelovima.

gun_rider:
ti si me obrnuto skužia.
ako ti je već žaj čoka, izvadi ga, odspoji i zatvori rupu nečim...al mora bit dobro hermetički zatovrena. i nemaš više čoka
al uzmi u obzir da nećeš moć krenit prije nego motor odradi bar minut na leru...jer će ti se gušit. možeš mu i malo pojašat smjesu, odvrni pola kruga-krug u lijevu stranu, znači odvidavanje ako želiš malo ispeglat taj rad na hladno...

stardust:

--- Citat: gun_rider - 03 Svibanj, 2009, 00:21:07 ---ti si me obrnuto skužia.
ako ti je već žaj čoka, izvadi ga, odspoji i zatvori rupu nečim...al mora bit dobro hermetički zatovrena. i nemaš više čoka
al uzmi u obzir da nećeš moć krenit prije nego motor odradi bar minut na leru...jer će ti se gušit. možeš mu i malo pojašat smjesu, odvrni pola kruga-krug u lijevu stranu, znači odvidavanje ako želiš malo ispeglat taj rad na hladno...

--- Kraj citata ---

brijem da cu morat zacepit samu rupu kroz koju ide benga sa nekom smolom sam se bojim da ne zastopam i koju dizu usput
ler gas mi je trenutno na 0 a guma se okrece lagano
sto bi znacilo da mi cok zapravo glumi ler gas sada..pitanje je kolko dugo moze tako glumit
narucio sam preko ebay-a novi karb za 300kn pa cemo vidjet..
valjda nece riknut termogrupa do tad(kucam o stol)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju