Ostalo > Motocikli

yamaha WR 125 X

<< < (4/8) > >>

Bruno1990:
tomosove masine 125 i jesu masine od yamahe xt 125, na nekima cak i pise yamaha na poklopcu.. :happy8:

ovaj filmic pa to je turbo masina na motoru, kaj ne cujes turbinu gore  :icon_tongue:

a ovaj model yamahe wr 125 x je slican xt malo je mozda kraci ne izgleda lose.. ( i xt kosta 25 tisuca a ovo 1 eura vise )  :glasses9:

sfreak:
nema veze sto je masina ko na xt-u, opet izvlaci blizu 15ks...replica cup model

benelli:

--- Citat: sfreak - 03 Svibanj, 2009, 12:05:25 ---ne znam kako vi ljudi...meni su ipak 2t na prvom mjestu...ali kad bi vec gledao 4t (cak i jesam jedno vrijeme), malo bi pogledao i tomosa...meni se bas taj svidja...onako robustan izgled, ko neki hard supermoto...isto 14 i nes ks sa akrapovicem (govorim o replica izvedbi)...istina mozda masina nije na razini wr-a i toliko kvalitetna...ali meni je prejak motorcic

--- Kraj citata ---
ma meni niti ti 4t nisu kozna sta pogotovo sa dt-a kad sjednem na to ali meni ne treba da ide ko neka rs nego samo za ic na posao u skolu i koji dir imam ja cross za se ic ispucat u šumu ili na stazu,jer ja si rade kupim wr-a nego neki runner 125 4t kuzis

NeoDJW:

--- Citat: benelli - 03 Svibanj, 2009, 19:51:46 ---ma meni niti ti 4t nisu kozna sta pogotovo sa dt-a kad sjednem na to ali meni ne treba da ide ko neka rs nego samo za ic na posao u skolu i koji dir imam ja cross za se ic ispucat u šumu ili na stazu,jer ja si rade kupim wr-a nego neki runner 125 4t kuzis

--- Kraj citata ---
lijepo razmisljanje ;)

iTox:
Ja sam prvi vlasnik u HR :) wr125x-a..
kupili ga još u prvom mjesecu kad je bio tek najavljivan.. u 4. mjesecu došo doma :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju