Ostalo > Motocikli
yamaha WR 125 X
giannelli:
meni je odlican, 15konja sasvim dovoljno za takav motor, starij xt sa masinom od 12,5ks je ljepo isao a ne ovaj sa 15, kao vx nesto, neki spuh radi zvuka i feelinga brzine i odlicno. bar meni. bez razmisljanja bi ga uzeo da imam 32.00kn u dzepu za motor.
sandro-sr:
--- Citat: gianelli - 02 Svibanj, 2009, 22:59:09 ---meni je odlican, 15konja sasvim dovoljno za takav motor, starij xt sa masinom od 12,5ks je ljepo isao a ne ovaj sa 15, kao vx nesto, neki spuh radi zvuka i feelinga brzine i odlicno. bar meni. bez razmisljanja bi ga uzeo da imam 32.00kn u dzepu za motor.
--- Kraj citata ---
ili radje kakvog mx-a ili huskya polovnog :toothy12:
giannelli:
a jbg, mx-a bi prvoga jer doslovno svrsim kad vidim taj motor. :toothy3:
al opet, trebalo bi se razmislit dobro o tome, hoces manju potrosnju goriva i ulja i slabij motor ili vise goriva, vise ulja, jaci motor.
s obzirom na uvjete gdje zivim mozda bi cak uzeo wr-a. ipak ne zivim u centru dubrovnika, nego gazim velike kilometraze. :laughing7:
sfreak:
ne znam kako vi ljudi...meni su ipak 2t na prvom mjestu...ali kad bi vec gledao 4t (cak i jesam jedno vrijeme), malo bi pogledao i tomosa...meni se bas taj svidja...onako robustan izgled, ko neki hard supermoto...isto 14 i nes ks sa akrapovicem (govorim o replica izvedbi)...istina mozda masina nije na razini wr-a i toliko kvalitetna...ali meni je prejak motorcic
Bokygs:
--- Citat: sfreak - 03 Svibanj, 2009, 12:05:25 ---ne znam kako vi ljudi...meni su ipak 2t na prvom mjestu...ali kad bi vec gledao 4t (cak i jesam jedno vrijeme), malo bi pogledao i tomosa...meni se bas taj svidja...onako robustan izgled, ko neki hard supermoto...isto 14 i nes ks sa akrapovicem (govorim o replica izvedbi)...istina mozda masina nije na razini wr-a i toliko kvalitetna...ali meni je prejak motorcic
--- Kraj citata ---
Ti tomosvi modeli imaju identičnu mašinu kao XT
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju