Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Sv. Nedelja 30.04.2009. i Slani dol 01.05.2009.
Tomma:
Dobra ova capi j#bo je mato heheeh.....A one konobarice u boi uffff....U cetvrtak nisam skido poged s njih eheheh :toothy10:
R@kija:
--- Citat: Tomma - 02 Svibanj, 2009, 12:56:59 ---Dobra ova capi j#bo je mato heheeh.....A one konobarice u boi uffff....U cetvrtak nisam skido poged s njih eheheh :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja jucer bio...ona mala za prvim sankom kad udes odma desno...aaaaaa strasna je...
Bruno1990:
znači dottore je uhvatil KIKU jucer a? joj :icon_thumright:
daj mex pogle ove pokrajčiče a prije toga bili s nama u pikolu cijelo vrijeme hahahaha :binkybaby: :notworthy:
R@kija:
--- Citat: Bruno1990 - 02 Svibanj, 2009, 13:38:50 ---znači dottore je uhvatil KIKU jucer a? joj :icon_thumright:
daj mex pogle ove pokrajčiče a prije toga bili s nama u pikolu cijelo vrijeme hahahaha :binkybaby: :notworthy:
--- Kraj citata ---
bio samo jedan..ilija i ubil se ko majka...razj#bo dadu i ovaj doma oso..hahahah
ma nije dottore nis uhvatil...hahah..sad ce cekaj malo...
2TDottore:
--- Citat: rakitje00 - 02 Svibanj, 2009, 13:26:52 ---ja jucer bio...ona mala za prvim sankom kad udes odma desno...aaaaaa strasna je...
--- Kraj citata ---
hm.....nisam dugo bio u boi.......izgleda da cu opet morat doc pa da vidim ja tu tetu zbog koje vam sline cure........ :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju