Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sv. Nedelja 30.04.2009. i Slani dol 01.05.2009.

<< < (3/8) > >>

2TDottore:
moglo je i bolje.......da me nije bolila tintara i da nisam zurio na mutavu farmu ispalo bi i bolje.....  :toothy12:

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 01 Svibanj, 2009, 23:15:51 ---nema veze.......ima ko bude........MF Racing Team je dobro slozio diesisa....cak i pali motor....ko bi reko.......  :laughing11:

--- Kraj citata ---

MF rulZ  :icon_biggrin:

Nebi nikad zvadili ono zvono da ja i dottore nismo došli. Vi bi sa fleksom to rezali  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

--- Citat: eladio - 01 Svibanj, 2009, 23:04:11 ---danas ste isli djir ?

ja i mrc bi vam se pridruzili da ste se javili  :angry7:

--- Kraj citata ---

Hebemu, da smo znali... A kaj bi mi sa malokubikašima uz vas?  :toothy3:

Robiju ionak svako treće paljenje smjese preskoči tak da mu motor ne ide baš  :laughing7:

robert:

--- Citat: dhorvat - 01 Svibanj, 2009, 23:26:49 ---Robiju ionak svako treće paljenje smjese preskoči tak da mu motor ne ide baš  :laughing7:

--- Kraj citata ---
sutra me ovo đubre od cdi i bobine neće više zajebavati. :sad1:
ali sutra imam pun program. kotač vulkanizeru, do autokreše po kabal i svjećicu, u poštu pa doma i sve sastaviti.

2TDottore:
ma bit ce jos voznji....kaj se zamarate........ja sam mislio cak i sutra da bacimo jednu al moram u zagorje po bubu.......dodjem tek popodne doma........jedino nedjelja ak bu ljepo.....  :toothy10:

R@kija:
bogte zvono nebi skinuli da je bog isus...hahah...boli te brige...

--- Citat: 2TDottore - 01 Svibanj, 2009, 23:06:32 ---samo cu rec jednu stvar.......tam di dere harmonika tam je najbolja festa i najbolje cure.....  :toothy10:

slike su ispale brutalno......sad sam kao ja ispao najveci pijanac........  :laughing7:

a kaj se tice nase drage konobarice......hmm...o tom bi se dalo raspravljat.........dobra je....uffffff.....  :punicemi:

--- Kraj citata ---

bravo...

E KONOBARICA JE STRASNA KO I OVA IZ BOE KOJOJ SAM DANAS OSTAVIL 190KN TRINCE..HAHAHA KOJI SAM JA DEBIL...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju