Općenito > Generalno o skuterima
kupio bih orvi skuter al ne znam sta..
Iwo SR Tuono:
digo je cijenu u nebesa, 1000€ i mogo bi proć.
da je očuvan je,samo mi nije jasno dal je lakiran jer takve boje runnera nisam vidio dosad
igor27:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Svibanj, 2009, 13:22:18 ---digo je cijenu u nebesa, 1000€ i mogo bi proć.
da je očuvan je,samo mi nije jasno dal je lakiran jer takve boje runnera nisam vidio dosad
--- Kraj citata ---
točno takvog sam ja imao i to su original boje...samo sam ja skinuo nalje...........
ja ti znam jednog f15............evo ti link to je od mog frenda i motor je vrhunski i savršeno održavan i očuvan.......al stvarno mogu garantirat da je squt dobar....
dečka znaju neki forumaši i mogu reči isto što i ja.....evo ti linkhttp://www.njuskalo.hr/oglas359140
ima nešto od stylinga i tunninga uživo izgleda još bolje
R3nchi:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Svibanj, 2009, 13:22:18 ---digo je cijenu u nebesa, 1000€ i mogo bi proć.
--- Kraj citata ---
Cim sam copy/pastao ovdje zvao sam i znate sta?? Prodano!!!
Jucer naletim na kymca super9 na njuskalu, za 8k kn 07 g i vidim oglas stavljen 1.5, zovem a lik kaze prodano!!?!?!?!
Pa kad prije j****u kad je taj dan oglas stavljen.
Posto sam limitiran na 4 modela ovo vec postaje malo frustrirajuce..
:sad1:
Al nepredajem se!!
Pozz!! :drunken_smilie:
yems:
--- Citat: R3nchi - 02 Svibanj, 2009, 13:02:59 ---A sta mislite o ovome???
Probao bih ga jedino rusit za cijenu ipak je 04'g...
Al ima malo km i uscuvan je...
http://www.njuskalo.hr/oglas380435
--- Kraj citata ---
ebote pa vi ste sretni dole :)
u nas u BIH ovakva gilera je 1500eura nema je ispod..
i to sjebana po 15tisuca presle otvarane masine i tako..
ja sam mislio sad dole kupiti skut ali granica mi pravi problem moram ga odma cariniti,
nema veze sto je reg jos i to..
a nitko ne pomislja preves skut do bih cak bi i platio i to :sad1:
phantom:
frende nemoj gledat previse tunninrane scotere i sl......jer to je uvijek ono malo škakljivo,što je motor prošao šta nije....dakle nikakve pile,prijenosi,kitevi,kvacila tunning to izbaci.trazi samo serijalu i to je to,kasnije nabaci nekakav auspuh prijenos,remen sve skupa za cca 1000 kn,a posla 15 minuta i vozis se ko čovjek........uglavnom moj savjet ti je gilera runner 50 sp, i pure jet moze proci,piaggio nrg ili ako hoćeš minarelli aerox ili malagutti f15 ali samo serijala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju