Općenito > Generalno o skuterima

kupio bih orvi skuter al ne znam sta..

(1/7) > >>

R3nchi:
Pozdrav svima!!! ;D
Malko sam lurkao po grupi nadajuci se da cu dobiti iz tudjih tema/postova odg ali nisam...
Naime htio bih si uzeti neki skuter da imam za ici na posao , i provozati sebe i curu po gradu,a ko zna ako se nakacim (u mladosti vozio apn) sky is the limit :headbang:..
Ja sam trenutno 96kg na 185cm :icon_scratch: a ona ima oko 60.. Znaci da je makina sposobna povuci 150kg.. :glasses9:

e sada s lovom sam jakko jakko tanak a i ne bi bas uleto grlom u jagode za nesto sto cu 4mj vozit...Kes bi mi bio limit oko 7/8k kn...
A u Kredu mi se ne ulazi za novo jer je u 9mj pala nova mazzda2 na 7g  gladovanja :sad1:..
Dal uzeti neku runnericu od 50cm2 (sp2 mi se cini mal/danas sjedio) ili  ici na nekog kineza od 125cm i kojeg(gledao sam baotian ima fini neki veliki a nije tolko skup)??
Imam polozeno za auto al nemam za vecu kat od 50cm  za motor...
Pa ne znam kolko se po Osijeku pametno svercat.. I kolko ce mi drotovi na mojih 28g(ipak nisam mlad vozac) gledat kroz prste..
Zanima me jos ako se uzima runnerica do kojeg god gledati???
Tj dal je 4-5g prestaro za motor??
Jel cjene su divlje polovnog...

Eto ne znam ni sam sta da jos pitam , hvala Unaprijed!

gokiSP:
ako uzimas iskljucivo 50ccm onda gledaj iskljucivo piaggio i minarelli masine tj. piaggio nrg, gilera runner, yamaha aerox i sl. skutovi do nekih 5 god starosti...i 7-8 tkn je dovoljno za uzet polovni 50ccm skut u dobrom stanju...

Iwo SR Tuono:
Aprilia SR 50 2004 (Piaggio Karb) - za takvog nać treba malo iskustva i kužit se kako mašina izgleda da se nebi zaj#bo i kupio morini/minarelli
Gilera Runner 50 (Karb) ne PureJet
Piaggio NRG
Yamaha AEROX

Kad kupiš skuter za nekih 6500-7000 kn od ovih gore navedenih vjerovatno će te povuć neki tuning, znači računaj si da ćeš dat 1000kn za rezonantni auspuh i to ti dođe na 8000kn.

Eto, keep on scootin'  :glasses9:

smmania:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Svibanj, 2009, 10:06:53 ---Aprilia SR 50 2004 (Piaggio Karb) - za takvog nać treba malo iskustva i kužit se kako mašina izgleda da se nebi zaj#bo i kupio morini/minarelli
Gilera Runner 50 (Karb) ne PureJet
Piaggio NRG
Yamaha AEROX

Kad kupiš skuter za nekih 6500-7000 kn od ovih gore navedenih vjerovatno će te povuć neki tuning, znači računaj si da ćeš dat 1000kn za rezonantni auspuh i to ti dođe na 8000kn.

Eto, keep on scootin'  :glasses9:

--- Kraj citata ---

sta fali minaelliu meni puno drazi od piaggio agregata ,puno jednostavniji

eladio:
probaj naci neki veci 50ccm ,

recimo malaguti firefox f15  :headbang:

ove male kao sto je aprilia sr , yamaha aerox, to ce te samo mucit na tvoje dimenzije , znam o cemu pricam  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju