Tehnički kutak > Tuning skutera
sr50 troši ko mutav preko 5-6l na 100km/h ???
igor.sb:
--- Citat: zolla - 29 Travanj, 2009, 20:10:05 ---i eto pun tank mi oso za nekih 130km
--- Kraj citata ---
bas ti je stao osto totalka bez goriva, il ti se rezerva upalila pa ocekujes da moras brzo na beznu da ti ne bi stao??
zolla:
ne nije skroz stao...al sam zadnju vožnju neznam ni ja kojim čudom završio normalno i nisam mogao upalit ujutro ..čim sam dolio litru benge upalio je iz prve ...znam da kazaljka ide gore dole stalno tj koliko gasa stišćem tako ona luduje ..kad je na leru onda se digne do realne razine benzina ...neznam jel misliš na isti skuter ...ja sam ga platio 5500...početna cijena mu je bila 5900 ...ja sam ugodno iznenađen i po mom mišljenju ovo je za mene definitivno best buy od svih u cijenovnom rangu koji su mene interesirali
igor.sb:
ovo gore sam napisao jer rezerva ti je 2 litre, tako da bez jeb,, ti mos preci 40km samo na rezervi
giannelli:
skini gljivu i stavi airbox, manje ce bucat i uspijes smanjit potrosnju s manjom diznom. i ne vozi pun gas gdje nije potrebno, steta motora i goriva.
zolla:
gljivu skidam ubrzo ...već sam se raspitivao ko mi može prodat airbox ??? ...a što se tiče vožnje pod punim gasom ..paa i na tom ću poradit ..nije da sam ja sad neki manijak i da stalnoo ručicu držim odvrnutu do kraja ..al na svakom semaforu staneš gužva ..auti iza tebe ..nevolim se vuć..jer znam kako je meni kad vozim auto a neki debeli pecaroš (bez uvrijede i ja volim pecat :laughing7:) mi vozi 13 na baotianu (opet bez uvrijede) ...tak da tu se radi o tom punom gasu ..al inače laganini
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju