Tehnički kutak > Tuning skutera

sr50 troši ko mutav preko 5-6l na 100km/h ???

<< < (3/6) > >>

veka84sb:

--- Citat: zolla - 29 Travanj, 2009, 20:10:05 ---jel to normalno za ovakav skuter jer kao što sam danas otkrio ..ima malossi kit ,dellorto 19 ,mikuni ...zx auspuh ..i to je potrošnja 80 posto pun gas od semafora do semafora + vožnja još nekog na skuteru (ne stalno) i plus 95kg mojeg tereta ..jer sam ga neki dan kupio i eto pun tank mi oso za nekih 130km ..morat ću baš ono zapisat kilometražu kad ga natankam i do kraja ga izvozat ...i morat ću probat laganu vožnjicu da vidim koliko bi mu bila neka minimalna potrošnja pa ću onda preciznije moć napisat ..al čisto informativno ..dal je to normalno ??

--- Kraj citata ---

:laughing7:

Nije cudo da trosi  ;D
Ako ima gljivu skidaj i stavi obican airbox ,prilagodi diznu u karbu i bit ce manja potrosnja ,a sto se tice voznje u dvoje ,pa ocekuj potrosnju!

Ovo pun gas ,stednja ..bla bla... nema ti razlike izmedju punog gasa i pola gasa znacajne za potrosnju , mozda 0,3-0,5 l plahon moze biti razlika a gust neusporediv! + svagdje stignes za upola krace vrijeme ,a vrijeme je neprocjenivo  :icon_thumright:

Znaci samo deri!
Ja vozim 80 % vremena pun gas i nikada nista zbog toga....osim sto cesto imam problema sa kocnicama,...stvarno se brzo trose ti diskovi  ::)

2TDottore:

--- Citat: veka84sb - 30 Travanj, 2009, 07:41:53 ---Ovo pun gas ,stednja ..bla bla... nema ti razlike izmedju punog gasa i pola gasa znacajne za potrosnju , mozda 0,3-0,5 l plahon moze biti razlika a gust neusporediv! + svagdje stignes za upola krace vrijeme ,a vrijeme je neprocjenivo  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

zi ziher da nema razlike.......meni sr150 trosi i po gradu i po otvorenoj i kombinirano oko 4.5l.......s tim da se vozim vecinom izmedju 80-100kmh......a sam da ti kazem da je bivsem vlasniku trosio 7-8 i tolko o tome 0,3-0.5 razlike u potrosnji......  :icon_tongue:

veka84sb:
Govorim o 50 ,70 ccm ..... pitaj 3alfu3 kolika mu je razlika kada stisce replicu i kada vozi laganije ... Sta tek reci za Rs 125... kada se otvori ventil 10L kada vozis do otvaranja 5-6...

Moj Runner trosi skoro jednako ...veca mi je razlika na kojoj benzinskoj sipam i dali vozim na stazi ,gradu ili otvorena cesta.

2TDottore:
ma koji to rs trosi 10l.......mozda neki rastelani.......mito sa shiberflach mikunijem 35 ne trosi 10l kad se vozis u crvenom a di ce rs trosit tolko......

aj budimo realni....nemre ni jedno vozilo a pogotovo 2T i to jos nakitano trosit jednako na punom gasu i na pol gasa......

a kaj se tice alfe on nije divljak i normalno da mu je potrosnja u svim rezimima tu negdje....daj recimo meni ili nekom ko voli divljat tog njegovog nrg-ja da se vozi po gradu kak se spada pa ces vidjet onda potrosnju.......  ;D

malaguti f12:

--- Citat: 2TDottore - 30 Travanj, 2009, 08:41:30 ---zi ziher da nema razlike.......meni sr150 trosi i po gradu i po otvorenoj i kombinirano oko 4.5l.......s tim da se vozim vecinom izmedju 80-100kmh......a sam da ti kazem da je bivsem vlasniku trosio 7-8 i tolko o tome 0,3-0.5 razlike u potrosnji......  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

hahahaha to nekom debilu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju