Tehnički kutak > Styling skutera
Što da radim sa kinezom(italscooter)
MARINO:
ako budes kupovao bolji skuter onda uzmi nesto od ovog:piaggio nrg,Gilera stalker ili runner,aprilia sr 50,ni slučajno jet force,to je smece...vjeruj
greenlite:
zaboravio si roxa ;D
StreetRunner:
--- Citat: MARINO - 12 Travanj, 2007, 13:30:35 ---ako budes kupovao bolji skuter onda uzmi nesto od ovog:piaggio nrg,Gilera stalker ili runner,aprilia sr 50,ni slučajno jet force,to je smece...vjeruj
--- Kraj citata ---
Potpis(posebno za Jetforcea,to ti nevalja ništa,puno je težak a ima slabe performanse) :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
DUBrawa:
Da jet force je u velikom kur*u ali dobro. Evo tebi savjet za baotiana da to bar liči an nešto . Skini si onu plastiku iza za registraciju i ako imaš registraciju stavi ju onako ispod. Skini ono željezo na koje dođe kofer. Nabavi si onaj ljepi auspuh od najnovijeg modela puno če ljepše izgledat i po mogučnosti neka je otvoren cjeli. e sad kit ti nebi preporučo zato šta oni imaju slabu raqdilicu i čuo sam da bi mu sa kitom brzo odlazila radilica... Ja ču na svogstavit kit ali to je :toothy9: moj rizik .
Čuo sam da lete sa kitom da ide preko 100-tke a da vuče jebeno. Kit ga digne na 6kw. Ako očeš riskirat kit ti je 800kn. i nije baš neki problem kako če se zaustavit zato jel baotian dosat dobre kočnice ima. a i stabilnost mu nije tako loša kako svi pljuju. meni je gillera runner 10 puta nestabilnija. Naravno Aprilia sr 50 je bog. ona je najstabilnija
enigma:
--- Citat: DUBrawa - 15 Svibanj, 2007, 16:51:55 --- Naravno Aprilia sr 50 je bog. ona je najstabilnija
--- Kraj citata ---
da i 5 puta skuplja od baotiana... :laughing7: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju