Tehnički kutak > Styling skutera
Što da radim sa kinezom(italscooter)
juric:
bok svima ja sam ovdje novi i koliko sam skužio svi imaju neke pile od motora samo ja imam jadnog malog kineza :sad1: :sad1: :sad3: :icon_scratch:,i zato tražim vašu pomognete da više nebude jadan tj. što da radim s njim da bude bolji i drugači od ostalih "KINEZA"(molim vas da me ne pljujete što imam to sranje,na ljeto kupujem runner ili pugeot jet force) :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6: :happy6:
Mr J:
a sto zelis, mijenjati izgled ili tehnicke karakteristike i koliko si spreman uloziti u njega?!
kinezi imaju dobru autonomiju...
roby44:
pretpostavljam tzv baotian... a nemas sta puno, izdrzi jos s njim dok ne kupis nesto drugo.
a evo pojavio se i kit 80cc za njega kod nas...pa ako zelis...
juric:
kit 80cc? ??? kaj je to gdje to nabavit
sory malo sam glup :'( :-X :(
juric:
--- Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2007, 19:10:59 ---a sto zelis, mijenjati izgled ili tehnicke karakteristike i koliko si spreman uloziti u njega?!
kinezi imaju dobru autonomiju...
--- Kraj citata ---
neznam ja bih prije na izgled jer nebi diro motor(sumljiva mi je kvaliteta kineza) da nebih neš sj#bo,a frendovi mi govore da stavim gljivu,ja sam razmišljo neonke stavit ispod,a žmigavce mjenjat s diodama :toothy9: :toothy9: :laughing1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju